рејтинг: 7.5/10
Оценка на корисникот: 10/10
(9 гласови)

Лукавиот ракун се преправа дека е мачка за да може една богата стара госпоѓа да се грижи за него. Можеби тој ја измамил неа, но не и нејзиното куче.
Добро дојдовте на имотот „Раскош“ каде што живе старата госпоѓа Раскош и нејзиното сакано куче со црвена панделка, Бентли. Тие имаат сè што ќе посакаат – за разлика од несреќниот ракун Скрагс кој јаде ѓубре и ги минува деновите љубоморно гледајќи ја доставата на храна на имотот. Малиот ѓубреџија на крајот не може да го поднесе тоа и добива идеја: ќе се преправи во преслатка мачка и ќе упадне на имотот, каде што ќе ужива во бескрајна гозба! Верувале или не – благодарејќи на атрактивната панделка и преслаткото мјаукање, неговиот луд план успева. Госпоѓа Раскош почнува да го вика Тафи и го опсипува со нежност за каква што нејзиното куче може само да сонува. Сепак, Бентли не е глупав – тој знае дека Тафи е ракун и нема да сопре додека не го разоткрие како валкан глодар!

Се прикажува на каналите:

Boomerang  Cartoon Network  

Следна епизода:

денес
17:00
Тафи 2, Еп. 9
денес
17:05
Тафи 2, Еп. 4
денес
17:15
Тафи 1, Еп. 47
денес
17:25
Тафи 1, Еп. 48
денес
17:35
Тафи 1, Еп. 49
денес
17:40
Тафи 1, Еп. 50
денес
22:25
Тафи 1, Еп. 3
денес
22:30
Тафи 1, Еп. 4
денес
22:45
Тафи 1, Еп. 5
денес
22:55
Тафи 1, Еп. 6
денес
01:00
Тафи 1, Еп. 8
денес
01:05
Тафи 1, Еп. 9
денес
01:10
Тафи 1, Еп. 10
денес
01:25
Тафи 1, Еп. 11
денес
01:30
Тафи 1, Еп. 12
денес
01:40
Тафи 1, Еп. 13
денес
01:45
Тафи 1, Еп. 14
Утре
06:00
Тафи 1, Еп. 47
Утре
06:05
Тафи 1, Еп. 48
Утре
06:10
Тафи 1, Еп. 49
Утре
06:25
Тафи 2, Еп. 9
Утре
06:35
Тафи 2, Еп. 4
Утре
06:40
Тафи 1, Еп. 50
Утре
17:00
Тафи 2, Еп. 3
Утре
17:05
Тафи 2, Еп. 8
Утре
17:15
Тафи 1, Еп. 51
Утре
17:25
Тафи 1, Еп. 52
Утре
17:35
Тафи 1, Еп. 53
Утре
17:40
Тафи 1, Еп. 54
Утре
22:25
Тафи 1, Еп. 7
Утре
22:30
Тафи 1, Еп. 8
Утре
22:45
Тафи 1, Еп. 9
Утре
22:55
Тафи 1, Еп. 10
Утре
01:00
Тафи 1, Еп. 15
Утре
01:05
Тафи 1, Еп. 16
Утре
01:10
Тафи 1, Еп. 17
Утре
01:25
Тафи 1, Еп. 18
Утре
01:30
Тафи 1, Еп. 19
Утре
01:40
Тафи 1, Еп. 20
Утре
01:45
Тафи 1, Еп. 21
четврток
06:00
Тафи 1, Еп. 51
четврток
06:05
Тафи 1, Еп. 52
четврток
06:10
Тафи 1, Еп. 53
четврток
06:25
Тафи 2, Еп. 3
четврток
06:35
Тафи 2, Еп. 8
четврток
06:40
Тафи 1, Еп. 54
четврток
17:00
Тафи 2, Еп. 6
четврток
17:05
Тафи 2, Еп. 5
четврток
17:15
Тафи 1, Еп. 55
четврток
17:25
Тафи 1, Еп. 56
четврток
17:35
Тафи 1, Еп. 57
четврток
17:40
Тафи 1, Еп. 58
четврток
22:25
Тафи 1, Еп. 11
четврток
22:30
Тафи 1, Еп. 12
четврток
22:45
Тафи 1, Еп. 13
четврток
22:55
Тафи 1, Еп. 14
петок
01:00
Тафи 1, Еп. 22
петок
01:05
Тафи 1, Еп. 23
петок
01:10
Тафи 1, Еп. 24
петок
01:25
Тафи 1, Еп. 25
петок
01:30
Тафи 1, Еп. 26
петок
01:40
Тафи 1, Еп. 27
петок
01:45
Тафи 1, Еп. 28
петок
06:00
Тафи 1, Еп. 55
петок
06:05
Тафи 1, Еп. 56
петок
06:10
Тафи 1, Еп. 57
петок
06:25
Тафи 2, Еп. 6
петок
06:35
Тафи 2, Еп. 5
петок
06:40
Тафи 1, Еп. 58
петок
17:00
Тафи 2, Еп. 7
петок
17:05
Тафи 2, Еп. 10
петок
17:15
Тафи 1, Еп. 59
петок
17:25
Тафи 1, Еп. 60
петок
17:35
Тафи 1, Еп. 61
петок
17:40
Тафи 1, Еп. 63
петок
22:25
Тафи 1, Еп. 15
петок
22:30
Тафи 1, Еп. 16
петок
22:45
Тафи 1, Еп. 17
петок
22:55
Тафи 1, Еп. 18
сабота
01:00
Тафи 1, Еп. 29
сабота
01:05
Тафи 1, Еп. 30
сабота
01:10
Тафи 1, Еп. 31
сабота
01:25
Тафи 1, Еп. 32
сабота
01:30
Тафи 1, Еп. 33
сабота
01:40
Тафи 1, Еп. 34
сабота
01:45
Тафи 1, Еп. 35
сабота
06:00
Тафи 1, Еп. 59
сабота
06:05
Тафи 1, Еп. 60
сабота
06:10
Тафи 1, Еп. 61
сабота
06:25
Тафи 2, Еп. 7
сабота
06:35
Тафи 2, Еп. 10
сабота
06:40
Тафи 1, Еп. 63
сабота
17:00
Тафи 2, Еп. 11
сабота
17:05
Тафи 2, Еп. 12
сабота
17:15
Тафи 1, Еп. 64
сабота
17:25
Тафи 1, Еп. 65
сабота
17:35
Тафи 1, Еп. 66
сабота
17:40
Тафи 1, Еп. 67
сабота
22:25
Тафи 1, Еп. 19
сабота
22:30
Тафи 1, Еп. 20
ПРЕПОРАКИ
 • Меурчиња гупчиња (2011)

  понеделник
  image
  Интерактивната анимирана предучилишна серија „Меурчиња гупчиња“ е музичка комедија поставена во прекрасна 3Д подводна околина и следи група деца од забавиште со...
 • Поштар Пет: Специјалне поштанске услуге (2008)

  понеделник
  image
  Поштар Пет се враќа натраг на екран са новим авантурама, у којима поново можете да видите његовог старог и верног пријатеља Џеса, и можете да се упознате са новим...
 • Господин Магу (2019)

  понеделник
  image
  Сите го сакаат Магу! Овој веселко е секогаш среќен и сака да помогне. Но бидејќи не сфаќа дека очајно му се потребни очила, тој продолжува да предизвикува...
 • Кунг фу панда (2011)

  понеделник
  image
  Одбраниот војник змеј и заштитник на Долината на Мирот, пандата По е многу вешт и гладен за правда... И за кнедли. Заедно со бесната петорка, По ја брани Палатата...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.