Гус Цаселy-Хаyфорд и легендарни телевизијски водитељ Јеремy Паxман одлазе у шетњу по нетакнутој природи шкотског горја Цаирнгормс те упознају крајолике који су надахнули дјела викторијанског умјетника Едwина Ландсеера. Притом откривају да је Ландсеер био фасцинантна особа, али и измучена душа, чију је животну причу обиљежила амбиција, а окончало лудило. Као врсни познаватељ викторијанског раздобља, Јеремy нам пружа јединствен увид у околности у којима је умјетник стварао. Пут води Гуса и Јеремyја у неке од најзабаченијих крајева Велике Британије, од величанственог дворца Балморал до кршевитих обала Лоцх Авона.

Беше на каналите:

HTV3  

Препораки
  • Аеродромот “Дубаи“ (2013)

    image
    Серија "Дубајски аеродром" има досад невиѓен приступ на најпрометнијем аеродрому за меѓународне путнике, седишту "Емирејтса", једне од највеќих авио-компанија на...
  • Животиње у покрету (2018)

    image
    Један од највеќих природних спектаклова јесу животиње у покрету. Животиње морају да преѓу своје мигрантске путање, пешке, летењем или пливањем, како би преживеле.
  • Јоркширскиот ветеринар (2015)

    image
    Скелдејлов тим има искрену страст према животињама. Његови клијенти ретко када имају здравствено осигурање, али њему је добробит животиња на првом месту.
  • ARTE Re: (2017)

    image
    A documentary series to discover the diversity of Europe with in depth reports.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.