Откријте шест од највеќих свјетских блага од којих свако скрива невјеројатну тајну, а све су до данас остале неоткривене. Екипа знанственика истражује шест блага старог вијека: Велику пирамиду, главе с Ускршњег отока, Нефертитино попрсје, брод Црнобрадог, Завјетни ковчег и Свето копље. Сваки од тих предмета пажљиво ќе истражити стручњаци служеќи се низом нових техника, укључујуќи и најновија форензичка испитивања, што ќе напокон открити истину о њима. Снимајуќи с археолозима, повјесничарима, учењацима и знанственицима, учинили смо све што је у нашој моќи да бисмо дошли до одговора. Истражите повијест и могуќе посљедице откривања фасцинантне истине о сваком благу које проучавамо у овој новој серији.

Беше на каналите:

Viasat History  RTRS  

Препораки
  • Изгубеното богатство на Маите (2018)

    image
    Алберт Лин, Натионал Геограпхиц истраживач, одлази у џунгле Гватемале да истражи како савремена карта блага открива хиљаде древних рушевина.
  • Старо српско писано наслеѓе

    image
  • Древни суперструктури (2020)

    image
    Ова револуционарна серија користи јединствен приступ у удубљивању у инжењерске мистерије иза најпознатијих древних граѓевина на свету, посматрајуц́и их из...
  • Terra X (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.