Главни лик је климатолог Том Арчер који ради за агенцију за заштиту природе. Година је 2020. глобално отопљавање је многе државе учинило скоро непогодним за живот, људи немају воду, храну... а уз све то и светски извори нафте пресушују па су свуда немири. Да би се дошло до нових изворишта горива, једна велика компанија буши на Арктику тражеќи на дну мора велике количине нафте за коју се зна да је "ту негде". Арчер упозорава да ќе њихово бушење убрзати топљење леда и тиме изазвати пораст светског океана за 6 метара и прекинути голфску струју, па ќе на том делу планете завладати ледено доба. Покушава да то и докаже скупљајуќи доказе на терену али не успева па агенција дозволи да се радови наставе. Када, уз помоќ пријатеља и супарнице која ради за компанију, ипак доѓе до доказа буде прекасно и њих двоје морају да спасавају живу главу са леда који нестаје.

Беше на каналите:

RTL Zwei  VOX  SciFi  RTL DE  

Препораки
  • Тандермени (2013)

    image
    Следете ги двајцата суперхерои близнаци, Фиби и Макс Тандермен, со спротивни личности, кои мора да се снајдат во училиште, со пријателите и со семејството на...
  • Млади мутанти нинџа корњаче (2012)

    image
    У америчкој иначици серијала гласове Ниња корњачама дали су Сеан Астин (познат по својим улогама хобита Сама у трилогији 'Господар прстенова' те Спиелберговом хит...
  • 911 (2018)

    image
    Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
  • Живи Мртовци (2010)

    image
    Заменик шерифа Рик Грајмс се буди из коме и затиче свој свет у рушевинама. Сада мора да предводи групу преживелих како би остали живи.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.