Серијата го прикажува Мајлс во неговата прва година во интернат. Тој се вљубува во Алјаска и си наоѓа група верни пријатели. Но по една неочекувана трагедија, Мајлс и неговите пријатели се обидуваат да разберат што се случило.
Врз основа на истоимениот бестселер роман од Џон Грин, серијата во осум дела „Во потрага по Алјаска“ раскажува за тинејџерот Мајлс „Паџ“ Халтер (Чарли Пламер) кој се запишува во интернат за да се обиде подлабоко да погледне на животот. Тој се вљубува во Алјаска Јанг (Кристин Фросет) и си наоѓа група верни пријатели. Но по една неочекувана трагедија, Мајлс и неговите блиски пријатели се обидуваат да разберат низ што поминале.

Беше на каналите:

HBO2  HBO  HBO3  

Препораки
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • Современо семејство (2009)

    image
    Џеј има возрасни деца, внуци и прекрасна млада жена која и самата има малолетен син; сите заедно мораат да ги премостат генерациските, културните и општествените...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.