„Госпоѓа Флечер“ е комедија за влијанието на порнографијата на интернет и социјалните медиуми, прикажувајќи ни го животот на разведената Ив Флечер која наоѓа среќа и сексуална исполнетост кои ги немала во минатото.
Во оваа комедија на ХБО според истоимениот бестселер роман на Том Перота, игра Кетрин Хан во улогата на Ив Флечер, самохрана и разведена мајка која е осамена кога нејзиниот син заминува на факултет. Обидувајќи се да се приспособи на новиот живот сама, Ив навлегува во светот на порнографијата на интернет, почнувајќи да се открива себеси со оглед на тоа што сега може да ги исполни своите потиснати сексуални фантазии. Во меѓувреме, синот на Ив, Брендон. (Џексон Вајт) има сопствени предизвици на факултет. Брендон бил најкул дете во средно училиште, но сега, како обичен факултетски бруцош, него претежно го игнорираат или погрешно го проценуваат.

Беше на каналите:

HBO2  HBO3  HBO  

Препораки
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Современо семејство (2009)

    image
    Џеј има возрасни деца, внуци и прекрасна млада жена која и самата има малолетен син; сите заедно мораат да ги премостат генерациските, културните и општествените...
  • Emperatriz (2011)

    image
    Далеко од свог дома, у сунчаном Лос Ангелесу, усамљена Емператриз Јурадо (Грабриела Спаниц) у очају тражи човјека свог живота, Арманду Мендозу (Омар Фиеро), како...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.