Након нестанка вјеште манипулаторице Алисон (Сасха Пиетерсе) серија прати живот шеснаестогодишњакиња – Арие (Луцy Хале), Спенцер (Троиан Беллисарио), Ханне (Асхлеy Бенсон) и Емилy (Схаy Митцхелл) – које су у меѓувремену изгубиле меѓусобни контакт. Но то се мијења када почну пристизати тајанствене поруке од особе која се потписује с 'А'. Везане некадашњим пријатељством те паником и помутњом узрокованим загонетним порукама, дјевојке се поновно окупљају, иако свака има свој разлог да никоме не открије своју тајну.
Ариа се тек вратила у родни град након боравка у Еуропи те покушава потиснути сазнање о кокетирању свог оца Бyрона (лоwе) с његовом бившом студентицом. Ариа то жели сакрити од своје мајке Елле, а у меѓувремену њену пажњу заокупља маркантни професор енглеске књижевности Езра Фитз (Хардинг).
Ханна је бунтовница склона невољама чија мајка Асхлеy (Леигхтон) узима ствари у своје руке у настојању да сачува своју репутацију те имиџ своје кќери.
Спенцер је перфекционистица и одлична ученица која се цијели живот бори с тим да држи корак са својом успјешном обитељи. Управо због тога се осјеќа јако усамљено. Чини се да је нитко не разумије док не пронаѓе право разумијевање - у загрљају сестриног заручника.
Емилy је спорташица која покушава пронаќи своје мјесто у свијету, а почне се дружити с новом сусједом Маyом (Лаwсон), дјевојком слободног духа која се недавно преселила у Алисонину стару куќу преко пута улице. Пријетеќе поруке уједине дјевојке, а њихов живот у питорескном предграѓу одједном се чини јако далеко од савршенства, када лажи и издаје почну пријетити свему што им је драго. Прави шок услиједи када и након проналаска Алисониног тијела поруке не престају стизати.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.