„Тко жели бити милијунаш?“ нуди јединствену прилику за остварење снова, за освајање новчаног износа који може промијенити све. Могу ли натјецатељи издржати под теретом очекивања, с милијун разлога да дају најбоље од себе у најуспјешнијем свјетском гаме-схоwу?
„Тко жели бити милијунаш?“ је натјецање у којем је опќе знање неодвојиво од људске природе: од концентрације, стратегије и менталне снаге појединца. Изазов је то у којем натјецатељи помичу своје границе одговарајуќи на питања чија новчана вриједност расте како игра одмиче. Изазов којем ќе успјети одговорити само најприправнији, одлучни кад им се постави питање: „Је ли то Ваш коначни одговор?“.
ТКО ЖЕЛИ БИТИ МИЛИЈУНАШ? (у изворнику: Wхо Wантс то Бе а Миллионаире? ) натјецатељски је телевизијски формат квиза знања у којем натјецатељ одговара на питања опќег знања настојеќи, уз помоќ три џокера, успјешно одговорити на 15 питања од којих свако има четири понуѓена одговора. Точним одговором на посљедње, 15. питање, осваја максималну награду од 1.000.000,00 куна.

Беше на каналите:

HTV1  

ПРЕПОРАКИ
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.