Франшиза блоцкбустер филмова "Терминатор" долази на мале екране, у овој напетој, акцијско авантуристичкој серији чији се догаѓаји одвијају након оних приказаних у филму "Терминатор 2: Судњи дан". На крају филма, Сарах Цоннор успјела је побјеќи од Терминатора који је послан из будуќности како би убио њезина петнаестогодишњег сина Јохна, али њезине неприлике тиме нису престале што ќе нам најбоље показати сјајна и узбудљива серија "Сарах Цоннор: Кронике".
Сарах (Лена Хеадеy) и Јохн Цоннор (Тхомас Деккер) сада су сами, у непријатељском, опасном и врло комплицираном свијету Лос Ангелеса, у којему не знају могу ли уопќе икоме вјеровати. Бјегунци од закона, мајка и син постају свјесни како их мноштво непријатеља, било оних из будуќности или садашњости, може напасти свакога тренутка, па си не смију допустити ни секунде опуштања. Уморна од бјежања, Сарах се одлучује напасти моќнога технолошког непријатеља који је сваким даном све моќнији и моќнији, знајуќи како се бори не само за себе, него за нешто много вредније. Јохн полако схваќа како је управо он тај који би у будуќности требао спасити човјечанство, али још није спреман преузети на себе улогу воѓе која га чека. Његова је једина пријатељица тајанствена Цамерон (Суммер Глау), која убрзо открива своје право лице заштитнице Цоннорових, а снагама добра придружит ќе се и интелигентни агент ФБИ-а Јамес Еллисон (Рицхард Т. Јонес), чији је првотни задатак био ухватити Сару, али који је накнадно увидио право стање ствари.
"Сарах Цоннор: Кронике" представља оригиналан и изнимно квалитетан одвојак веќ култне филмске приче из серијала о Терминатору, успјешну прераду погодну за узбудљив оквир телевизијске серије чије ќете нове наставке очекивати с нестрпљењем. Спајајуќи акцијске, знанствено-фантастичне и драмске елементе, аутори и продуценти серије су кроз девет једносатних епизода прве сезоне освојили наклоност публике, а РТЛ Телевизија серију на наше телевизије доноси у рекордном року.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.