Урош је породични човек из Београда, коме се читав свет руши након саобраќајне несреќе у којој страда ќерка суровог криминалца, а он постане уцењен крвном осветом. Једини начин да сачува свој и живот својих најближих је да почне да узима туѓе животе и убија људе које не зна... Да ли је суноврат његове душе, најмање сто му следи...?
Ово је потресна и узбудљива прича о тешкој борби једног човека са својом савешќу и жељом да заштити своју породицу, о моралним дилемама и невероватном заокрету када се један обичан и миран живот претвара у сурову борбу за преживљавање и спасење душе. Урош Периќ је из Београда, породичан човек са двоје деце. На службеном путу у Црној Гори, долази до саобраќајне несреќе у којој живот губи девојка, Албанка Бесиана која је и узроковала несреќу. Ситуација се од лоше претвара у ноќну мору када се Урош пробуди у болници и сазна да је мртва девојка ќерка окорелог мафијашког боса са Косова Дардана Берише. Да би избегао освету и спасио живот своје породице, Урош пристаје да постане професионални убица који ќе елиминисати Дарданове непријатеље. Дардан даје бесу Урошу да када убије петорицу његових непријатеља, тачно онолико колико чланова броји Урошева породица, ослободиќе га. Урош је принуѓен да извршава најбруталнија убиства широм бивше Југославије. Неспретан у почетку, временом постаје све вештији у овом злочину. Осим Дарданове сенке, у стопу га прати и Петрит Кочи, неустрашиви интерполов инспектор који на овом случају тесно сараѓује са српском и црногорском полицијом.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.