У врту је све смртоносно... Ово је сувремена криминалистичка серија изврсне гледаности, с јединственим помаком, будуќи да двије занесене вртларке својим природним талентима придодају полицијску истрагу па се баве и рјешавањем случајева убојства. Комбинирајуќи красне еуропске локације, узбудљиве приче и дојмљиве глумачке изведбе, "Ружмарин и мајчина душица" приказује двије жене које дијеле страст према хортикултури и дар за истраживање.
Пам Феррис (Дражесни пупољци свибањски, Харрy Поттер и заточеник Азкабана) и Фелицитy Кендалл (Добар живот) играју главне улоге као бивша полицајка Лаура Тхyме и Росемарy Боxер. Двије се жене упознају усред животне кризе те одлуче кренути испочетка тако што ќе заједно покренути посао. Но иако своју стручност планирају употријебити за велике вртларске пројекте, одмах се заплету у интригантне случајеве убојстава. Природна знатижеља и ненаметљивост док раде у врту омогуќује им приступ тајнама које би другим детективима можда промакнуле, и за које би убојице радије да остану скривене. Унаточ најбољим намјерама да се усредоточе на рјешавање природних загонетки, чини се да их сумњиве смрти и необична збивања прате у стопу.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.