Екипа истраживача упушта се у потрагу за златом на замрзнутом сјеверу Канаде, а кретат ќе се истим стазама којима су ишли првотни трагачи за златом.
Тијеком 1890-их, за вријеме златне грознице на Клондикеу, 100.000 обичних људи из цијелога свијета запутило се у потрагу за благом. Само је треќина трагача стигла на налазишта. А сада ќе скупина пустолова, предвоѓена повјесничаром Даном Сноwом, кренути њиховим стопама, на пут дуг 950 километара, служеќи се истим средствима као и првотни трагачи.
Екипа, коју још чине истраживачица поларних крајева Фелицитy Астон и теренски лијечник др. Кевин Фонг, морат ќе пријеќи опасне планинске пријевоје, превалити голема залеѓена језера и суочити се с брзацима и величанственом ријеком Yукон пловеќи у припростом дрвеном чамцу. Изолирани и изложени лошим временским увјетима суочит ќе се с великим опасностима. Бит ќе то занимљиво путовање пуно откриќа у нетакнутој и прекрасној природи.
Екипу очекују и потпуна исцрпљеност, хладне ноќи и дивљи медвједи. Хоќе ли издржати тједне пуне агоније који их дијеле од златних поља Клондикеа? И хоќе ли пронаќи злато када напокон стигну онамо?

Беше на каналите:

Viasat History  Viasat Explore  HTV3  HTV1  

ПРЕПОРАКИ
 • Експедиција во непознатото (2015)

  денес
  image
  Серија прати археолога и истраживача Јосха Гатеса кроз његову свјетску авантуру у потрази за неоткривеним благом те тајним артефактима несталим тијеком времена...
 • Мистерија породице Хантер (2017)

  денес
  image
  Кад г. и гѓа Хантер нестану, њихово петоро усвојене деце морају да реше мистерију док се труде да ситуација изгледа као да је све у реду.
 • Војна академија (2012)

  денес
  image
  Неуобичајена тема, обраѓена од стране сценаристе Гордана Михиќа, отворила је, уз маестралну режију Дејана Зечевиќа, читав један, у себе затворен, свет, у коме...
 • Во светот на бајките (1995)

  денес
  image
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.