Хумористична драмска серија забавит ќе вас симпатичним згодама студентског живота у Америци, док ќе истовремено реалистично приказати ликове у потрази за љубави, пријатељством, забавом и... мало борбе за славу. Најбоље је мјесто за све то измишљени Цyпрус-Рходес Университy с чувеним братствима и сестринствима у којима се одвија веќина серије.
Један од главних ликова "Братства и сестринства" је Рустy. Након великих академских успјеха у гимназији одлучује да ќе свеучилиште бити мјесто у којем ќе се концентрирати на живот, а не само на књиге и учење. Студира на истом колеџу као и његова сестра Цасеy која је ондје једна од популарнијих особа. С одреѓеном дозом супарништва, серија "Братства и сестринства" прати развој пријатељства у новим братствима и сестринствима. Као што се може претпоставити, двоје главних ликова окружено је групом веселих пријатеља, од којих сваки својом индивидуалношќу и шармом придоноси студентској атмосфери и незаборавним доживљајима.

Беше на каналите:

STAR Life  PRO 7  

Препораки
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Emperatriz (2011)

    image
    Далеко од свог дома, у сунчаном Лос Ангелесу, усамљена Емператриз Јурадо (Грабриела Спаниц) у очају тражи човјека свог живота, Арманду Мендозу (Омар Фиеро), како...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.