Шшшшшшш! Јесте ли упознали Wисспер?
Wисспер је дјевојчица, но није налик било којој другој вршњакињи. Она, наиме, може разговарати са животињама. Та јој је чаробна способност уроѓена и због ње данас има прекрасну повезаност са свим створењима. Користеќи чаробну ријеч „Шшшшшшш!...“, може се наќи на било којем мјесту гдје је нека животиња у невољи и треба јој помоќ. Wисспер је благе нарави, осим кад се животиње лоше понашају. Када она треба помоќ, увијек може позвати једног од својих осам животињских пријатеља.
Британска анимирана серија Wисспер о истоименој дјевојчици, настала је 2015. године од аутора Дана Гоода, Луцy Цхесхер и Кевина Сноада, у продукцији студија м4е, Телегаел и Бастеи Медиа. Свим је причама заједничка пустоловина и проблем који симпатична Wхисспер покушава ријешити. Како би у томе успјела, придружује се животињи у њеном природном станишту (у једном од пет свјетова у серији: Свијету шуме, Свијету траве, Свијету леда, Свијету пустиње, Свијету воде) гдје може проучити природу проблема. Тада Wисспер одлучује како треба помоќ једног од својих пријатеља, од којих сваки има специфичну вјештину.

Беше на каналите:

KiKA  FTV  Pikaboo  RTL Kockica  

Препораки
  • Raven, the Little Rascal (2016)

    image
  • Karate Sheep (2021)

    image
  • Прометна патрола с Поли (2011)

    image
    'Робоцар Поли у промету' спинофф је популарне анимиране серије 'Робоцар Поли' која ќе најмлаѓим гледатељима у свакоме наставку, на изнимно забаван начин и уз...
  • Хелло Царбот Робојаја (2014)

    image
    Хелло Царбот је анимирана серија која прати свакодневне авантуре дјечака Чарли Јуниора и неодољивих Хелло Царбот јаја која скривају моќи о којима није могао нити...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.