Кад је бивша жена Јиммyја Венаблеса одлучила поќи у Африку на волонтерску мисију, Јиммy, који је дотад дјецу виѓао само викендом и вјерујуќи како је то кратко путовање, олако пристаје бринути се за њихово двоје тинејџера уз помоќ бивше пунице, охоле и наметљиве Диане. Тако је Јиммy Венаблес ваљда једини мушкарац у Британији који се развео од жене да би завршио код бивше пунице, а то је и основни заплет ББЦ-јеве серије "Откад си отишла" чију треќу сезону ХТВ управо почиње емитирати.
Јиммy је шокиран спознајом да ќе остатак живота провести с Дианом, али ипак је спреман бити прави отац и преузима бригу о домаќинству. Но, ма како му добре намјере биле, трпи његов посао, трпи његов друштвени живот, трпи и сам Јиммy. Моллy и Алеx се, пак, боре за веќу слободу, Диана се бори да стекне наsор над обитељи, а Јиммy се само бори. У једној ќе епизоди Јиммy показивати мушкост купњом мотора, Моллy и Алеx почет ќе излазити с братом и сестром, Диана сусреќе стару љубав, Моллy ќе се уписати у целибатску групу (али само зато што јој се свиѓа један њезин члан) и тако у недоглед иду Јиммyјеве згоде и незгоде које је у Великој Британији досад пратило четири милијуна гледатеља и чији је аутор Фред Баррон побјегао из САД-а у Енглеску зато што му ондје нитко није хтио прихватити сценариј популарне хумористичне серије "Моја обитељ".

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.