У много погледа десетљеќе 1970-их било је једнако драматично као и 1960-е. Америка је изгубила први рат, издржала је двије енергетске кризе, а предсједник је дао оставку након нечувеног политичког скандала. Телевизија се почела бавити некадашњим табу-темама. Популарна глазба доживјела је мултижанровску експлозију, а збила се и револуција у правилима сексуалног понашања и обичајима. Серијска убојства и други насилни злочини нацију су држали на иглама, а бомбашки напади, отмице и узимање талаца свијет су упознали с модерним лицем тероризма. Документарна серија "Седамдесете" бави се појединцима и догаѓајима који су обликовали и утјецали на десетљеќе које је на Америку имало једнако дубок учинак као и оно које му је претходило.

Беше на каналите:

HTV3  HTV1  

Препораки
  • Terra X (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
  • Histori Shqiptare

    image
  • Мегаполис: Откривање древног света (2019)

    image
    Атена, Александрија, Тикал и Рим: ти су легендарни градови нека од најпознатијих светских археолошких налазишта, но још увек нису открили све своје тајне....
  • Тарих

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.