Како ќе свијет изгледати у будуќности? Како ќе данашња откриќа и истраживања утјецати на нашу свакодневицу 2050. године? Које ќе одговоре дати на данашња господарска, еколошка и културна питања? Документарна серија у 10 епизода истражује како ќе изгледати ближа будуќност 2050. године.
Серија нас енергично и оптимистично води на пут око свијета с помоќу високе технологије како бисмо се упознали с будуќим иновацијама које ќе промијенити нашу свакодневицу.
Свака епизода обраѓује по једну тему са заједничким умјетничким циљем. Теме су: медицина, становање, храна, мода, пријевоз, школа, енергија, љубав и секс, глазба те спорт будуќности.
У свакој епизоди петеро-шестеро сањара представит ќе своје пројекте и подијелити своју визију свакодневног живота сутрашњице. Како бисмо употпунили њихове приче, разговарат ќемо и са знанственицима и свјетски признатим стручњацима који могу анализирати трендове који ќе обликовати нашу будуќност. Екипа документарне серије обишла је више од 25 земаља на пет континената како би се упознала с визионарима који промишљају, изумљују и, што је најважније, сањају о будуќности.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.