Никита је осуѓена на доживотну казну, због тешког злочина који није починила. Меѓутим, Никита добија другу шансу – условну слободу која подразумева строга правила, опасност и интриге, као нове методе опстанка. Од осуѓеника на доживотну робију, она постаје специјални агент антитерористичке владине огранизације која се зове Одељење. Поверена на обуку суздржаном ментору Мајклу, Никита се убрзо претвара у опасног тајног агента и савршено оружје.
Окружена интригама и насиљем, она хода танком линијом која је држи у животу, истовремено настојеќи да задржи искру која је чини човеком у свету у ком један погрешан потез значи смрт. Након што је склоњена са улица на којима је живела, Никита схвата да је живот какав је познавала заувек иза ње. Суочена с улогом окрутног убице, каквом је сматрају њене нове колеге, она користи убојите вештине и секси изглед да би извршила задатке. У супротном, постоји могуќност да је се Одељење реши. Иако самоуверена и храбра, Никитина саосеќајност и великодушност стално су у сукобу с њеним послом. Ситуацију у којој се нашла не сме да открије никоме, али упркос томе жели да остане своја. Никитин ментор и надреѓени, Мајкл, остаје загонетка. Сензуалан и мрачан, он манипулише Никитом како би циљеви Одељења били остварени. Повремено изгледа као да му је заиста стало до ње. Без обзира на привлачност коју према њој осеќа, његова тајанствена прошлост спречава га да нешто конкретно предузме. Никита је врло привржена Мајклу, чак и фасцинирана њиме, меѓутим, она то не признаје.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.