Кроз Лику свакодневно пролазимо и дивимо се погледу из аутомобила било да гледамо у горди Велебит, Гацку долину, Личко поље или Зир. Но, осим планинара, авантуриста, ловаца и путника намјерника, мало тко се у Лици и заустави. А зауставити се у Лици значи освојити врхове Велебита, пријеќи Премужиќеву стазу, пловити ријеком Ликом, ловити пастрве у Гацкој, уживати у гастрономији, личкој шљивовици, ојкавици, беќарцу, гостољубивости Личана, упознати лица људи и љепоте природе који постају све занимљивији странцима.
У Лици се зауставила Андреа Буча. Красно, Сјеверни Велебит, Спелеод(р)ама, Оточац, Кореница, Перушиќ, Госпиќ, Ловинац и Удбина - у 9 епизода у трајању од 26 минута гледатељи ќе уронити у чудесну Лику проматрану очима ауторице, открити приче које ќе их забавити и мотивирати да се зауставе у Лици и сами открију њезине чари.

Беше на каналите:

HTV4  HTV1  

Препораки
  • Специјалци у акцији (2012)

    image
    U.S. Special Forces veteran Terry Schappert hosts the series that analyzes the operations of military and police units in urban combat scenarios.
  • The Genius of Photography (2007)

    image
  • Пси: Неиспричана прича (2017)

    image
    Пси су много више од само вољених љубимаца – у почетку су били дивљи грабежљивци, но тијеком времена доживјели су велике промјене. Нова серија Дисцоверy Цханнела...
  • Zoom In (2008)

    image
    Кратка емисија током које ќе гледаоци открити како заиста изгледа снимање највеќих холивудских хитова.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.