Што се догаѓа у болници, сазнат ќете пратеќи оне који болницу најбоље познају: медицинске сестре. У болници Мерцy сестре Вероница, Сониа и Цхлое држе се заједно - у крви, боли и побједама кроз бригу за болесне. Заједно пролазе кроз свакодневне животне и љубавне проблеме у болници и изван ње. Вероница Цаллахан (Таyлор Сцхиллинг), управо се вратила у болницу Мерцy из Ирака и зна више о медицини него сви лијечници заједно. С колегицама Сониом Јименез (Јаиме Лее Кирцхнер), за којом се окреќу сви у болници, и Цхлое Паyне (Мицхелле Трацхтенберг - Трачерице), наивном придошлицом која учи носити се с тешкоќама тога изазовног и каткад узнемирујуќег посла, проживљава свакодневне тешкоќе у животу и љубави.
У серији глуме и Јамес Туппер (Мушкарци на стаблима) као др. Цхрис Сандс, нови лијечник који комплицира Вероницин живот, Диего Клаттенхофф (Ловци на натприродно) као Мике Цаллахан, Вероницин муж, Гуиллермо Диаз као болничар Ангел Лопез и Јамес Ле Грос као др. Харрис (Аллy МцБеал).

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.