Главни ликови су млади људи, који су прешли тридесету, завршили са школовањем, нису оформили породицу, немају сталне послове и још увек трагају за собом и "својим местом" у свету... У раскораку измеѓу ране младости која им измиче, и одраслог доба, наши ликови покушавају да редефинишу своје пријатељске и емотивне односе и схвате "куда даље"...
Кроз борбу са животним изазовима једне генерације, серија покушава и да дочара дух Београда данас: говори о онима који живе у њему, онима који из њега одлазе, али и онима који му се поново враќају.
Током 40 епизода серија прати живот четворо тридесетогодишњака кроз период од годину дана. Када се Филип, "дечко који обеќава", стипендиста престижног америчког универзитета, врати у Београд, испоставиќе се да његова наизглед кратка посета, траје много дуже него што је планирано... Филипов повратак окупиќе његове дугогодишње пријатеље, Љубу, Анѓелу и Александру.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.