Холивудске звијезде Тим Ротх и Самантха Мортон предводе сјајну глумачку екипу у овој снажној криминалистичкој драми о злогласном серијском убојици Јохну Региналду Цхристиеју и о невином човјеку који је објешен због злочина који није починио.
1950. године Тимотхy Еванс објешен је због убојства своје кќеркице Гералдине. Многи су били увјерени да је убио и своју супругу Берyл. Но Еванс је до задњега тренутка тврдио да је невин. Годинама послије, језиво откриќе показало је да је прави убојица уствари његов сусјед, главни свједок оптужбе, Рег Цхристие.
Радња ове напете серије почиње 1938. године, кад се Цхристие и његова супруга Етхел досељавају у Улицу Риллингтон у Лондон. Серија прати догаѓаје који су довели до убојстава Берyл и Гералдине, као и посљедице Тимотхyјева ухиќења и погубљења.
Прича је испричана онако како је виде Етхел, Тимотхy и, напосљетку, сам Цхристие. Дознајемо какве је све мрачне тајне овај немилосрдан и окрутан убојица скривао под кринком угледног човјека.
Овај напет увид у познати случај открива нам како је Цхристие заварао и изиграо све око себе - своју супругу, сусједе те на крају и британски правни сустав, што је имало трагичне посљедице.
Серија је 2017. била номинирана за Сателлите Аwардс као најбоља мини-серија; освојила је награду БАФТА у категорији најбоље фотографије и расвјете и била номинирана у још двије категорије за исту награду.

Беше на каналите:

Epic Drama  HTV3  BBC First  

Препораки
  • Вавилон Берлин (2017)

    image
    Берлин во лудите 1920-ти е метропола за талентираните и амбициозните. Но, зад блескавата површина, осиромашените маси се стремат кон подобар живот. Тоа е време на...
  • Нарко-мрежа (2002)

    image
    За време на судењето на Дианџело Барксдејл, дилер на дрога обвинет за убиство, главниот сведок на одбраната го повлекува сведочењето и го ослободува Дианџело од...
  • Наркос (2015)

    image
    Хит серија коју су креирали и продуцирали Крис Бранкато, Карло Бернард и Даг Миро, смештена је и снимљена у Колумбији, што јој додатно даје на уверљивости. Прве...
  • Истрага на местото на злосторството: Лас Вегас (2000)

    image
    “Истрага на местото на злосторството” е криминалистичка драма која решава злосторства со помош на форензички процедури. Серијата ги следи настаните на група...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.