Година је 1951. Сусан, Миллие, Луцy и Јеан вратиле су се куќи и нормалном животу након што су одиграле кључну улогу у савезничкој победи у Другом светском рату, а њихов бриљантан рад у супер-тајном седишту Блетцхлеy Парк помогао је у декодирању шифри немачке војске, чиме су добијене кључне обавештајне информације које су скратиле рат. Када Сусан чује за низ нерешених убистава у Лондону, у њој се поново буде стари инстинкти из Блетцхлеyја. Уз помоќ ручно израѓених графикона с бројевима, датумима и сатима, и нитима вуне које повезују тачке на њеној зидној мапи, Сусан уочава узорак понашања убице који до тада нико није приметио. Не знајуќи чиме се бавила, полиција одбацује Сусанине теорије, а она схвата да убиства може решити само уз помоќ својих пријатељица. Захваљујуќи изванредном осеќају за дешифровање и изузетним обавештајним вештинама, четири наизглед обичне жене почињу потрагу за убицом.

Се прикажува на каналите:

FOX Crime  

Беше на каналите:

Epic Drama  

Следна епизода:

22.9.21
22:00
Кругот „Блечли" 1, Еп. 1
23.9.21
12:15
Кругот „Блечли" 1, Еп. 1
26.9.21
20:00
Кругот „Блечли" 1, Еп. 1
29.9.21
22:00
Кругот „Блечли" 1, Еп. 2
30.9.21
12:15
Кругот „Блечли" 1, Еп. 2
ПРЕПОРАКИ
 • SOKO Stuttgart (2009)

  денес
  image
  DI Martina Seifert and her collaborators solve murders in the Stuttgart region. The series is well liked for its regional filming locations.
 • Истраги во Мајорка (2019)

  денес
  image
  Амбициозна млада детективка Миранда Блејк и њен опуштен немачки колега Макс Винтер делују као савршени партнери. Још само кад би и они сами то видели. Меѓутим,...
 • Мистериите на д-р Блејк (2013)

  денес
  image
  Др Лушијен Блејк напустио је Баларат као младиќ. Сада се вратио да преузме медицинску праксу свог оца и улогу градског полицијског хирурга.
 • Црвени сенки (2019)

  денес
  image
  5-годишната Клара е киднапирана во 1993 година, а за нејзиното враќање, киднаперите барале многу висок откуп. При примопредавањето на парите дошло до...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.