Богатство и моќ једини су знак успјеха у Истанбулу. У таквом свијету вријеме пролази брже него у свијету обичних људи, а људски концепти попут љубави, пожртвовности, суосјеќања или савјести непотребни су терет те се сматрају слабошќу. Обитељ представља само слику за вањски свијет, а у стварности је ништа друго него добро искалкулирани пословни договор. У овом окрутном свијету у којем су људски осјеќаји непожељни, љубав је само краткорочна авантура. Ту гдје је побједа крајњи циљ, слабост се скупо плаќа.
Али Неџат жели покренути производњу домаќег аутомобила и због истраживања је у Италији с пријатељем Ајханом. Тих је дана и лијечница Наз у Италији на симпозију као предавач о дјечјим болестима. Случајно, управо Наз интервенира кад Ајхану позлије у једном ресторану. Због тих догаѓаја она пропусти лет и мора прихватити Али Неџатов позив да се врати његовим приватним зракопловом.
Назин муж Умут пак, с партнером Генџом, ради на дизајну аутомобила у својој радионици што је његов животни сан. Генџо и Умут баве се рестаурацијом аутомобила и склопе договор с преварантом Кенаном. Наз и Умут имају проблема у браку због посла и својих обитељи.
Дидем, која је давно провела ноќ с Алијем Неџатом, доводи свог сина Кана на контролу у болницу гдје ради Наз. Након претрага, лијечници утврде да она болује од смртоносне болести. Дидем мора некому повјерити свог сина за вријеме терапије. Најприје иде свом оцу Хасану који је се одрекао јер је родила изванбрачно дијете. Хасан не пристаје помоќи Дидем. Преостаје јој само реќи све Канову оцу Алију Неџату који и не зна за Кана.
У меѓувремену, Али Неџат је у сваѓи са својим оцем који се противи покретању производње аутомобила. Његов отац не жели ширити посао изван свога круга знања. Поврх тога, Али Неџат је у прошлости скривио смрт свог неќака Бариша због своје страсти према аутомобилима и брзини. Његова сестра Фејза још није пребродила смрт свог сина и прима приватну помоќ од своје психијатрице Неслихан.
Дидем се труди пружити свом сину среќу у својим задњим данима. Али Неџат припрема забаву за свој 35. роѓендан и позива Наз и њезина супруга. Желеќи изазвати оца, пред свим узваницима на забави објави да ќе Карас холдинг уќи у производњу аутомобила. У том се трену забави придружује Дидем која се крила у Али Неџатову аутомобилу. Усред Али Неџатова говора стане пред њега, изјави да је Кан његов син и почини самоубојство.

Се прикажува на каналите:

FTV  

Следна епизода:

денес
15:25
Казна, Еп. 94, играна серија
Утре
10:05
Казна, Еп. 94, играна серија
Утре
15:25
Казна, Еп. 95, играна серија
среда
10:05
Казна, Еп. 95, играна серија
среда
15:25
Казна, Еп. 96, играна серија
четврток
10:05
Казна, Еп. 96, играна серија
четврток
14:55
Казна, Еп. 97, играна серија
четврток
15:05
Казна, Еп. 97, играна серија
петок
10:05
Казна, Еп. 97, играна серија
петок
15:25
Казна, Еп. 98, играна серија
ПРЕПОРАКИ
 • Сродни души (2021)

  денес
  image
  Кадир и Ајлиз се предодредени да се спојат во една прекрасна љубовна приказна, во која се соочуваат со страдањата на нивните семејства чиишто корени датираат од...
 • Арктички воздух (2012)

  денес
  image
  Боббy Мартин менаџер је у успону у инвеститорској твртки у Ванцоуверу којега посао доведе натраг у његов родни градиќ Yеллоwкнифе. Боббy, који је цијели живот...
 • Лекари во Чикаго (2015)

  денес
  image
  Прича прати свакодневни хаос у најпрометнијој болници и храбар тим доктора. Обраѓиваќе јединствене случајеве у вечито ужурбаном ургентом центру а правиќе им...
 • БРУСКО (2013)

  денес
  image
  По повод нејзиниот неодамнешен брак со Сифис (Апостолис Тоцикас), Мелина (Елени Ваитсу) доаѓа да помине време во Атина со нејзините пријатели од Крит. Еден млад...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.