Што је обиљежило данашњи дан, о чему сте разговарали, што сте коментирали с обитељи и пријатељима? Тема дана обраѓује и анализира актуалне теме и догаѓаје, који су обиљежили дан, дајуќи им шири контекст, у који су укључени актери и стручњаци, политички лидери и др. По узору на емисије сличног типа с водеќих еуропских телевизијских куќа - очекујте питања и интервјуе који иду у срж проблема, с намјером да се појасни, информира и едуцира. Тема дана имат ќе госте у студију или изван њега, укључујуќи видеовезу с мјеста догаѓаја, уз јављања, извјештаје и репортаже новинара Информативног програма ХТВ-а. Оно што је од интереса за хрватску јавност, оно што утјече на ва.

Беше на каналите:

HTV1  HTV4  

Препораки
  • Вести

    image
    Најновите случувања во Македонија и во светот во Вести на Телма
  • Информер ТВ Коперникус

    image
    Централна информативна емисија.
  • A La Carte

    image
  • Агро Инфо

    image
    „Агро Инфо“ свакодневно информише пољопривреднике и пословне људе о свим дешавањима у свету пољопривреде. Осим вести из Србије, заступљене су и вести из региона и...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.