Линколн Лауд е 11-годишно момче кое живее со 10 сестри! Која е тајната на Линколн за да преживее во таа бучна средина? Тој секогаш има план. А со помош од најдобриот пријател Клајд, Линколн успева да се справи со сѐ што му прават сестрите.
Добре дојдовте во домот на Лори, Лени, Луна, Луан, Лин, Луси, Лана, Лола, Лиза, Лили и... Линколн Лауд! Како единствен брат во куќата што ја дели со пет постари и со пет помлади сестри, каде што има еден тоалет, животот знае да биде прилично луд. Од маскирања до експлозивни научни експерименти и до добивање совршено место во семејната екскурзија, не постои преголем проблем или премала спална соба за Линколн! А и покрај сите тие главоболки, тој не би сакал да живее поинаку. Која е неговата тајна за преживување на сето тоа? Тој секогаш има план. А со помош од најдобриот пријател Клајд, Линколн успева да се справи со сѐ што му прават сестрите.

Се прикажува на каналите:

Nicktoons  Nickelodeon RS  

Беше на каналите:

SUPER RTL  

Следна епизода:

денес
18:40
Куќа Бука 4, Еп. 2
Уштеда струје у породици Касаграндес / Тајна соба с породицом Касаграндес
денес
19:00
Куќа Бука 4, Еп. 3
Узор с породицом Касаграндес / Теленовела с породицом Касаграндес
денес
21:20
Куќа Бука 3, Еп. 11, Ноќ на селу / Лени у куповини
денес
21:45
Куќа Бука 3, Еп. 12, Избор за мис / Посрнули отац
денес
23:45
Куќа Бука 2, Еп. 5
Понављање разреда / Комбастично путовање
Утре
07:30
Куќа Бука 3, Еп. 23, Омиљено дете / Херој за један дан
Утре
07:40
Куќа Бука 3, Еп. 23, Омиљено дете / Херој за један дан
Утре
07:50
Куќа Бука 4, Еп. 1
Нова другарица! С породицом Касаграндес
Утре
08:00
Куќа Бука 3, Еп. 25, Трема / Антиквитети
Утре
08:30
Куќа Бука 3, Еп. 26, Велико отварање
Утре
10:20
Куќа Бука 2, Еп. 5
Понављање разреда / Комбастично путовање
Утре
10:50
Куќа Бука 2, Еп. 8, Баксуз / Жабљи херој
Утре
16:05
Куќа Бука 3, Еп. 2, Бели зец / Инстант бака
Утре
16:30
Куќа Бука 1, Еп. 19, Цоме Сале Аwаy
Утре
17:15
Куќа Бука 5, Еп. 11, Школа шока / Избори
Утре
17:30
Куќа Бука 5, Еп. 10
Кад Луанци утихну / Мама на тајном задатку
Утре
18:40
Куќа Бука 4, Еп. 4
Страх од публике у породици Касаграндес / Смицалице за памќење у породици Касаграндес
Утре
19:00
Куќа Бука 4, Еп. 5
Породица Касаграндес у борби за муштерије / Луќа грозница у породици Касаграндес
Утре
21:20
Куќа Бука 3, Еп. 13
Муке с термитима / Линколн као столар
Утре
21:45
Куќа Бука 3, Еп. 14, Вага правде / Модни злочин
Утре
23:45
Куќа Бука 2, Еп. 8, Баксуз / Жабљи херој
сабота
09:05
Куќа Бука 4, Еп. 24
Мрачна ноќ за причу / Ноќна мора на плажи
сабота
09:30
Куќа Бука 4, Еп. 25, Дупли изазов / Њушкање
сабота
10:20
Куќа Бука 1, Еп. 21, Рагбиста Бука / Неправедан третман
сабота
10:50
Куќа Бука 1, Еп. 22
Бука на плесном подијуму / Вашар за памќење
сабота
11:15
Куќа Бука 1, Еп. 23
Један од момака / Прича једне тужибабе
сабота
16:00
Куќа Бука 3, Еп. 3, Рок звезда / Недостижни фрижидер
сабота
16:30
Куќа Бука 1, Еп. 21, Рагбиста Бука / Неправедан третман
сабота
16:50
Куќа Бука 2, Еп. 25, Уплакана дама / Антисоцијалан
сабота
17:20
Куќа Бука 3, Еп. 1, На одмору
сабота
19:25
Куќа Бука 1, Еп. 4, Најбоље место / Прича о два стола
сабота
19:35
Куќа Бука 4, Еп. 7
Роѓендански поклон / Било који сладолед
сабота
20:00
Куќа Бука 4, Еп. 8, Конобарисање / Дресирање џукеле
сабота
21:20
Куќа Бука 3, Еп. 15
Заборављени изостанак / Заљубљени у Стелу
сабота
21:50
Куќа Бука 3, Еп. 16
Бик који седи / Шпијуни који ме воле
сабота
22:15
Куќа Бука 3, Еп. 17, Ово је права бука
сабота
23:00
Куќа Бука 2, Еп. 11, Прича из стрипа / Непожељни гост
недела
09:05
Куќа Бука 4, Еп. 26, Пријатељи у невољи / Ауто из снова
недела
09:30
Куќа Бука 2, Еп. 16, Рај за смицалице / Несигуран посао
недела
10:20
Куќа Бука 1, Еп. 24, Кловновска посла / Снежна досада
недела
10:50
Куќа Бука 1, Еп. 25, Цена улазнице / Зараза у куќи Бука
недела
11:15
Куќа Бука 2, Еп. 2, Стажирање / Матори и немирни
недела
16:00
Куќа Бука 3, Еп. 4
Селфи такмичење / Ништа боље од школовања од куќе
недела
16:30
Куќа Бука 1, Еп. 21, Рагбиста Бука / Неправедан третман
недела
16:50
Куќа Бука 3, Еп. 2, Бели зец / Инстант бака
недела
17:20
Куќа Бука 3, Еп. 3, Рок звезда / Недостижни фрижидер
недела
19:25
Куќа Бука 1, Еп. 4, Најбоље место / Прича о два стола
недела
19:35
Куќа Бука 4, Еп. 10, Кобна грешка / Воѓа рафова
недела
20:00
Куќа Бука 4, Еп. 13, Краљеви конвенције
недела
21:20
Куќа Бука 3, Еп. 18, Куќа лажи / Нова конзола
недела
21:50
Куќа Бука 3, Еп. 19, Сви воле Лени / Посредник
недела
22:15
Куќа Бука 3, Еп. 20, Страшан изазов / Језива чајанка
недела
23:00
Куќа Бука 2, Еп. 14
Дан за фотографисање / Савршени цимер
понеделник
07:30
Куќа Бука 4, Еп. 2
Уштеда струје у породици Касаграндес / Тајна соба с породицом Касаграндес
понеделник
07:40
Куќа Бука 4, Еп. 1
Нова другарица! С породицом Касаграндес
понеделник
07:50
Куќа Бука 4, Еп. 3
Узор с породицом Касаграндес / Теленовела с породицом Касаграндес
понеделник
08:00
Куќа Бука 4, Еп. 2
Уштеда струје у породици Касаграндес / Тајна соба с породицом Касаграндес
понеделник
08:30
Куќа Бука 4, Еп. 3
Узор с породицом Касаграндес / Теленовела с породицом Касаграндес
понеделник
10:20
Куќа Бука 2, Еп. 10, Сит свега / Брига о јајету
понеделник
10:50
Куќа Бука 2, Еп. 11, Прича из стрипа / Непожељни гост
понеделник
16:05
Куќа Бука 3, Еп. 5
Живот у граду / Превари ме двапут и зажалиќеш
понеделник
16:30
Куќа Бука 1, Еп. 22
Бука на плесном подијуму / Вашар за памќење
понеделник
17:15
Куќа Бука 5, Еп. 11, Школа шока / Избори
понеделник
17:30
Куќа Бука 5, Еп. 11, Школа шока / Избори
понеделник
18:40
Куќа Бука 4, Еп. 19, Сестре у акцији / Флип у куќи
понеделник
19:00
Куќа Бука 4, Еп. 20, Не заборави ме / Тврди кексиќи
понеделник
21:20
Куќа Бука 3, Еп. 21, Дан захвалности
понеделник
21:45
Куќа Бука 3, Еп. 22
Предвидљиви Линколн / Преко голфа до школе
понеделник
23:45
Куќа Бука 2, Еп. 16, Рај за смицалице / Несигуран посао
вторник
07:30
Куќа Бука 4, Еп. 4
Страх од публике у породици Касаграндес / Смицалице за памќење у породици Касаграндес
вторник
07:40
Куќа Бука 4, Еп. 4
Страх од публике у породици Касаграндес / Смицалице за памќење у породици Касаграндес
вторник
07:50
Куќа Бука 4, Еп. 5
Породица Касаграндес у борби за муштерије / Луќа грозница у породици Касаграндес
вторник
08:00
Куќа Бука 4, Еп. 5
Породица Касаграндес у борби за муштерије / Луќа грозница у породици Касаграндес
вторник
08:30
Куќа Бука 4, Еп. 7
Роѓендански поклон / Било који сладолед
вторник
10:20
Куќа Бука 2, Еп. 13, Релативни хаос
вторник
10:50
Куќа Бука 2, Еп. 14
Дан за фотографисање / Савршени цимер
26.10.21
16:05
Куќа Бука 3, Еп. 6, Спортска поука / Снови о купатилу
26.10.21
16:30
Куќа Бука 1, Еп. 22
Бука на плесном подијуму / Вашар за памќење
26.10.21
17:15
Куќа Бука 5, Еп. 12, Зак напада / Летим соло
26.10.21
17:30
Куќа Бука 5, Еп. 11, Школа шока / Избори
26.10.21
18:40
Куќа Бука 4, Еп. 21, На танком леду / Чување ствари
26.10.21
19:00
Куќа Бука 4, Еп. 22, Матуранти / Звезда је роѓена
26.10.21
21:20
Куќа Бука 3, Еп. 23, Омиљено дете / Херој за један дан
26.10.21
21:45
Куќа Бука 3, Еп. 25, Трема / Антиквитети
26.10.21
23:45
Куќа Бука 2, Еп. 20, То брате / Прави или лажни пријатељ
27.10.21
07:30
Куќа Бука 4, Еп. 8, Конобарисање / Дресирање џукеле
27.10.21
07:40
Куќа Бука 4, Еп. 8, Конобарисање / Дресирање џукеле
27.10.21
07:50
Куќа Бука 4, Еп. 19, Сестре у акцији / Флип у куќи
27.10.21
08:00
Куќа Бука 4, Еп. 10, Кобна грешка / Воѓа рафова
27.10.21
08:30
Куќа Бука 4, Еп. 13, Краљеви конвенције
27.10.21
10:20
Куќа Бука 2, Еп. 15, На старом месту / Књига чаролија
27.10.21
10:50
Куќа Бука 2, Еп. 16, Рај за смицалице / Несигуран посао
27.10.21
16:05
Куќа Бука 3, Еп. 7, Муке обожавалаца / Мама у затвору
27.10.21
16:30
Куќа Бука 1, Еп. 23
Један од момака / Прича једне тужибабе
27.10.21
17:15
Куќа Бука 5, Еп. 13
Прекинуто бацање / Дијаманти нису вечни
27.10.21
17:30
Куќа Бука 5, Еп. 12, Зак напада / Летим соло
27.10.21
18:40
Куќа Бука 4, Еп. 23
Го-карт Гранд При / Кување за породицу
27.10.21
19:00
Куќа Бука 4, Еп. 24
Мрачна ноќ за причу / Ноќна мора на плажи
27.10.21
21:20
Куќа Бука 3, Еп. 26, Велико отварање
27.10.21
21:45
Куќа Бука 4, Еп. 1
Нова другарица! С породицом Касаграндес
ПРЕПОРАКИ
 • Моланг (2015)

  денес
  image
  Многу интересен и смешен цртан филм за двајца пријатели, за енергичниот, весел и ентузијастички расположен зајак по име Моланг, како и за срамеживото, повлечено и...
 • Блејз и чудовишните машини (2014)

  денес
  image
  АЏ е осумгодишен технолошки ентузијаст кој вози огромен камион Блејз. Двајцата одат на авантури што ја истражуваат физиката, решаваат проблеми низ научно...
 • Тафи (2017)

  денес
  image
  Лукавиот ракун се преправа дека е мачка за да може една богата стара госпоѓа да се грижи за него. Можеби тој ја измамил неа, но не и нејзиното куче. Добро...
 • Пустоловине са браќом Крет (2011)

  денес
  image
  Придружите це авантурама Криса и Мартина Крета док се сусреќу са невероватним дивљим животињама, комбинујуќи научно образовање са забавом и авантуром, путујуќи до...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.