Згодан и вјешти одвјетник, двадесетосмогодишњи Кевин Хилл пуним плуќима живи самачки живот – има сјајан посао, прегршт лијепих дјевојака и новца довољно да си приушти штогод пожели. Једино о чему мора бринути јест о себи. Но не задуго! У његов свијет улази ненадани гост, а он улази у свијет одговорности!

Без упозорења Кевинов се савршени живот окрене наглавце када његов роѓак умре, а њему на скрб остављена је његова десетомјесечна беба Сарах. Преко ноќи се немилосрдни играч Кевин претвара у нервозног оца. Након првотног несналажења с пеленама, бочицама и несувислом дадиљом- хомосексуалцем Георгеом, Кевин је присиљен окренути нову страницу живота – оставити свој досадашњи посао и навике радохоличара како би их замијенио с оним које има флексибилно радно вријеме и мање оптереќује.

Најбољем одвјетнику у граду то и није тако једноставно – за многе превелик залогај, за многе прескуп, Кевин завршава у одвјетничком уреду Греy и партнерице којег испуњавају и посједују искључиво жене. Уз све промјене у одвјетничкој пракси и меѓу клијентима Кевин мора промијенити свој став и опхоѓење с новим колегицама. Јессие Греy је самохрана мајка и шефица која ужива у проматрању Кевиновог 'раста и развоја'. Ницолетте Раyе је најопасније, али подцијењено оружје твртке захваљујуќи својим честим прекршајима. Вероница Цартер је изнимно паметна љепотица којој је сурадња с Кевином велик проблем, с обзиром на једну ноќ из прошлости коју су заједно провели. Иако га често његови мушки пријатељи доводе у напаст, Кевин је чврсто одлучио маневрирати измеѓу жена на послу, жена у свом кревету и дјевојчице у колијевци.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.