Атрактивна 28-годишња дјевојка П. Ј. Франклин ради као једина жена у спортској редакцији новина Сун Тимес из Цхицага и у сталној је потрази за љубави свог живота. Млада новинарка храбро крочи кроз живот унаточ тому што је "једна од дечки" из редакције и успркос занимању многих мушкараца који је свакодневно окружују - њезина брата, бившег сустанара, бившег дечка и новинара из ривалских новина.

П. Ј. Франклин (Јордана Спиро) на први поглед типична је млада слободна жена која је уз то паметна, атрактивна особа, увијек отворена за разна нова познанства. Њезини мушки пријатељи уједно су и њезина обитељ. Проблем је што то понекад утјече на њезин љубавни живот и мушкарци с којима излази не знају се носити с њезиним важним мушким пријатељима. П. Ј.-ин захтјеван и нимало наиван приступ у избору потенцијалних животних партнера, многе заинтересиране мушкарце плаши и доводи до границе лудила. Степхание Лаyне (Келлее Стеwарт) једина јој је пријатељица која је подучава како се што женственије одијевати и понашати. Но провоѓење времена у мушком друштву значи и мноштво забавних и занимљивих ствари попут играња покера, гледања утакмица или једноставно дружења у омиљеном бару. За П. Ј., дјевојку која се нашла у мушком друштву, такав необичан живот може бити изазован, али питање је хоќе ли кроз урнебесне комичне ситуације успјети наќи љубав свог живота.

Ова полусатна хумористичка серија у главној улози представља младу и афирмирану глумицу Јордану Спиро. У само десетак година ова се глумица прославила у двадесетак познатих серија ("ЈАГ", "Буффy - убојица вампира", „Беверлy Хиллс 90210"...) и десетак филмова ("Муст Лове Догс", "Арго", "Партнерс", „Ливинг & Дyинг анд Алоне wитх Хер"). Њезина брата Андyја Франклина у серији "Једна од дечки" глуми Јим Гаффиган, који је одлично упризорио мушкарца којему главну ријеч у куќи води жена. Глумио је у серијама као што су "Закон и ред", "Сеx и град", "Ед", "Лателине", "Цонрад Блоом" те у многим филмовима. Познат је и као станд-уп комичар и писац, а меѓу водеќе звијезде данашњице лансирала га је једносатна комедија "Беyонд тхе Пале". Мицхаел Бунин глуми продавача и власника продаваонице спортских реквизита, Кеннyја Мориторрија који је члан П. Ј.-ина ближег круга пријатеља. Кеннy има проблема са женама и никако не може свладати умијеќе љубавних освајања. Још један пријатељ је женскар Мике Цаллахан (Јамие Калер), који је некада радио у Цхицаго Цубсима, а сада Кеннyју помаже водити трговину спортском опремом. Друштво употпуњује лик Боббyја Неwмана (Кyле Хоwард), спортског новинара Цхицаго Трибунеа, супарничког магазина у власништву једне од најбогатијих градских обитељи. Боббy је П. Ј.-ина бивша љубав, а сада нови пријатељ у необичној екипи серије "Једна од дечки", која ќе вас насмијати, забавити и, према ријечима многих који су је гледали, приковати уз мале екране.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.