poster

Irska braća

THE BLACK DONNELLYS (2007)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 8.7/10

У серији 'Ирска браќа' пратимо животе четирију младиќа ирско-америчких коријена који су упетљани у организирани криминал у Неw Yорку. Браќа Доннеллy су Американци ирског подријетла из радничке класе, а слични су само у једном - њима је обитељ светиња. Серија приказује како заиграни дјечаци одрастајуќи на кобним улицама Неw Yорка постану уплетени у организирани криминал, те постану љутити противници талијанске мафије.
Серија је добила име од надимка обитељи Доннеллy која је судјеловала у насилној завади у деветнаестом стољеќу у Канади, чији је исход завршио великим масакром. Аутор серије Паул Хаггис, одрастао је оближњем градиќу у Онтарију гдје се и догодио тај масакр те је и раније најављивао како ќе елементе те заваде користити једном у некој серији. Серија је раѓена донекле и према искуству извршног продуцента Роберта Моресцоа који је и сам одрастао на улицама Неw Yорка педесетих година прошлог стољеќа.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.