Документарац у четири дијела оригинално приказан 2003. те нешто касније у два дијела на Дисцоверy Цханнел понуди у Америци, дио је ББЦ-јевог серијала документараца „Шетња с…“, који сада гледамо и на РТЛ Коцкици. У манири најбољих природословних документарца, „Шетња с праљудима“ рекреират ќе праповијест те, иако су нека нагаѓања о тематици презентирана као чињенице, документарац ќе нас приближити праљудима најбоље што је могуќе, користеќи сва знања која знаност посједује. И док Роберт Wинстон путује кроз вријеме до локација на којима су се збивали догаѓаји, Алец Балwин ќе у просторији за презентацију истражити сваки случај. Дознат ќемо како је изгледао дан праљуди у потрази за храном, како су штитили териториј те се бринули за своје рањене и болесне, у овом посебном погледу на неко давно прошло вријеме.

Беше на каналите:

RTL Kockica  

Препораки
  • Савремено тумачење српске историје

    image
    Емисија прати развој Срба кроз векове, и како су живели, какви су им били обичаји...
  • Мегаполис: Откривање древног света (2019)

    image
    Атена, Александрија, Тикал и Рим: ти су легендарни градови нека од најпознатијих светских археолошких налазишта, но још увек нису открили све своје тајне....
  • Тарих

    image
  • Terra X (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.