Из далеке и чаробне земље у наше се домове долазе симпатични Телетуббyји - Тинкy Wинкy, Дипси, Лаа-Лаа и По. Њихов свијет пун је љубави и смијеха док кроз игру истражују Куполкуќу и чаробни крајолик Телетабије.
Телетуббyји живе на зеленоме брежуљку, њихова је куќица пуна занимљивих технолошких изума. Воле трчати по ливадама, играти се с куниќима и плесати, а с неба их њежним погледом прати увијек насмијешено сунце. Све приче тематски су блиске најмлаѓем узрасту и уз њих дјеца развијају своје способности и схваќају разне односе меѓу стварима.
У новој серији враќају се познати и омиљени дијелови изворне серије, Нуну, Табикрема, Табитост, Сунчана беба, куниќи и разгласи, уз нека посве нова изненаѓења. Очекујте Табифон и телетуббyјске трбушчиќе у којима се приказују вртиќка дјеца како истражују, смију се и уче - баш као и Телетуббyји!

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.