Где су стали "Монти Пајтон" и "Црна Гуја" - наставља "Страшна Страна Историје"! Ово је комедија за целу породицу.
Група британских комичара испричаќе вам историју какву нисте учили у школи.

Се прикажува на каналите:

Da Vinci Learning  

Беше на каналите:

RTL Kockica  

Следна епизода:

денес
19:00
Страшната страна на историјата, Вештиот Винстон Черчил
Утре
11:18
Страшната страна на историјата, Фантастични функции на телото
Утре
16:30
Страшната страна на историјата
Домашни клипови на кралицата Викторија
вторник
11:18
Страшната страна на историјата
Домашни клипови на кралицата Викторија
вторник
16:30
Страшната страна на историјата, Моден грев
среда
11:18
Страшната страна на историјата, Моден грев
среда
16:30
Страшната страна на историјата, Страшни соработки
четврток
11:18
Страшната страна на историјата, Страшни соработки
четврток
16:30
Страшната страна на историјата, Каква култура!
8.7.22
11:18
Страшната страна на историјата, Каква култура!
8.7.22
16:30
Страшната страна на историјата, Силни семејства
9.7.22
19:00
Страшната страна на историјата, Јаката кралицата Вики
10.7.22
19:00
Страшната страна на историјата, Страшниот Оливер Кромвел
11.7.22
11:18
Страшната страна на историјата, Силни семејства
11.7.22
16:30
Страшната страна на историјата, Чудни чудовишта
12.7.22
11:18
Страшната страна на историјата, Чудни чудовишта
12.7.22
16:30
Страшната страна на историјата, Метеж на Месечината
13.7.22
11:18
Страшната страна на историјата, Метеж на Месечината
13.7.22
16:30
Страшната страна на историјата, Пуста политика
14.7.22
11:18
Страшната страна на историјата, Пуста политика
14.7.22
16:30
Страшната страна на историјата, Херојски домашен фронт
15.7.22
11:18
Страшната страна на историјата, Херојски домашен фронт
15.7.22
16:30
Страшната страна на историјата, Жестоки жени
16.7.22
19:00
Страшната страна на историјата, Валкани владетели
17.7.22
19:00
Страшната страна на историјата, Страшен свет
18.7.22
11:18
Страшната страна на историјата, Жестоки жени
18.7.22
16:30
Страшната страна на историјата, Озлогласена Олимпијада
19.7.22
11:18
Страшната страна на историјата, Озлогласена Олимпијада
19.7.22
16:30
Страшната страна на историјата, Метании со Мејфалуер
20.7.22
11:18
Страшната страна на историјата, Метании со Мејфалуер
20.7.22
16:30
Страшната страна на историјата, Посебни песни со Холи Ејч
21.7.22
11:18
Страшната страна на историјата, Посебни песни со Холи Ејч
21.7.22
16:30
Страшната страна на историјата, Пресудни први обиди
22.7.22
11:18
Страшната страна на историјата, Пресудни први обиди
22.7.22
16:30
Страшната страна на историјата, Фантастични функции на телото
23.7.22
19:00
Страшната страна на историјата, Прекрасни песни од историјата
24.7.22
19:00
Страшната страна на историјата, Монструозни музичари
25.7.22
11:18
Страшната страна на историјата, Фантастични функции на телото
25.7.22
16:30
Страшната страна на историјата
Римјани, викинзи и дурамската домашна гарда
26.7.22
11:18
Страшната страна на историјата
Римјани, викинзи и дурамската домашна гарда
26.7.22
16:30
Страшната страна на историјата
Украдени крави и рапот на кралот Чарлс
27.7.22
11:18
Страшната страна на историјата
Украдени крави и рапот на кралот Чарлс
27.7.22
16:30
Страшната страна на историјата
Вежба на пештерски човек и древен грчки мјузикл
28.7.22
11:18
Страшната страна на историјата
Вежба на пештерски човек и древен грчки мјузикл
28.7.22
16:30
Страшната страна на историјата, Адмирал Нелсон и лама на Инките
29.7.22
11:18
Страшната страна на историјата, Адмирал Нелсон и лама на Инките
29.7.22
16:30
Страшната страна на историјата
Римски манири и распеаниот крал Џорџ
30.7.22
19:00
Страшната страна на историјата, Извонредни истражувачи
31.7.22
19:00
Страшната страна на историјата, Разбудалени романтичари
1.8.22
11:18
Страшната страна на историјата
Римски манири и распеаниот крал Џорџ
1.8.22
16:30
Страшната страна на историјата
Богатство на семејство од камено време и луд крал
2.8.22
11:18
Страшната страна на историјата
Богатство на семејство од камено време и луд крал
2.8.22
16:30
Страшната страна на историјата, Јованка Орлеанка и г-ѓа Келтка
3.8.22
11:18
Страшната страна на историјата, Јованка Орлеанка и г-ѓа Келтка
3.8.22
16:30
Страшната страна на историјата
Криминалистичка емисија и викиншки пљачки
четврток, 4 август 2022
11:18
Страшната страна на историјата
Криминалистичка емисија и викиншки пљачки
четврток, 4 август 2022
16:30
Страшната страна на историјата, Време за чај и чудовишни животни
петок, 5 август 2022
11:18
Страшната страна на историјата, Време за чај и чудовишни животни
петок, 5 август 2022
16:30
Страшната страна на историјата
Кралицата Клеопатра и кралот Чарлс Први
сабота, 6 август 2022
19:00
Страшната страна на историјата, Ужасни уметници
недела, 7 август 2022
19:00
Страшната страна на историјата, Херои и лошковци
понеделник, 8 август 2022
11:18
Страшната страна на историјата
Кралицата Клеопатра и кралот Чарлс Први
понеделник, 8 август 2022
16:30
Страшната страна на историјата, Калигула и смртоносната чума
вторник, 9 август 2022
11:18
Страшната страна на историјата, Калигула и смртоносната чума
вторник, 9 август 2022
16:30
Страшната страна на историјата
Сликајте како пештерски човек и заборавен код
среда, 10 август 2022
11:18
Страшната страна на историјата
Сликајте како пештерски човек и заборавен код
среда, 10 август 2022
16:30
Страшната страна на историјата, Одлични песни од емисијата
четврток, 11 август 2022
11:18
Страшната страна на историјата, Одлични песни од емисијата
четврток, 11 август 2022
16:30
Страшната страна на историјата
Домашна астечка кујна и викторијански манири
петок, 12 август 2022
11:18
Страшната страна на историјата
Домашна астечка кујна и викторијански манири
сабота, 13 август 2022
19:00
Страшната страна на историјата, Паметни пронаоѓачи
недела, 14 август 2022
20:00
Страшната страна на историјата, Господин претседател
понеделник, 15 август 2022
11:18
Страшната страна на историјата
Глупави начини за да победите во битка
понеделник, 15 август 2022
16:30
Страшната страна на историјата
Глупави начини за да победите во битка
вторник, 16 август 2022
11:18
Страшната страна на историјата, Развикан човек и живот во рововите
вторник, 16 август 2022
16:30
Страшната страна на историјата, Развикан човек и живот во рововите
среда, 17 август 2022
11:18
Страшната страна на историјата
Императорот Калигула и кралот Џорџ Четврти
среда, 17 август 2022
16:30
Страшната страна на историјата
Императорот Калигула и кралот Џорџ Четврти
четврток, 18 август 2022
11:18
Страшната страна на историјата
Кралеви, селани и преобразба на тјудор
четврток, 18 август 2022
16:30
Страшната страна на историјата
Кралеви, селани и преобразба на тјудор
петок, 19 август 2022
11:18
Страшната страна на историјата
Чудни иљачи и откривање на фармерството
понеделник, 22 август 2022
11:18
Страшната страна на историјата, Чудни спортови и римски императори
понеделник, 22 август 2022
16:30
Страшната страна на историјата
Чудни иљачи и откривање на фармерството
вторник, 23 август 2022
11:18
Страшната страна на историјата, Феноменалните Французи и Мадам Тисо
вторник, 23 август 2022
16:30
Страшната страна на историјата, Чудни спортови и римски императори
среда, 24 август 2022
11:18
Страшната страна на историјата
Викинзите продаваат калуѓери и Астеките се ужасни
четврток, 25 август 2022
11:18
Страшната страна на историјата
Прва светска војна и императорот Монтесума
петок, 26 август 2022
11:18
Страшната страна на историјата, Ужасен брак и изум од камено време
понеделник, 29 август 2022
11:18
Страшната страна на историјата, Танчерска треска и галантни Грци
понеделник, 29 август 2022
16:30
Страшната страна на историјата, Феноменалните Французи и Мадам Тисо
вторник, 30 август 2022
11:18
Страшната страна на историјата, Дивјачки песни низ ерите
вторник, 30 август 2022
16:30
Страшната страна на историјата
Викинзите продаваат калуѓери и Астеките се ужасни
среда, 31 август 2022
11:18
Страшната страна на историјата
Дик Витингтон и технолошките Грци од камено време
ПРЕПОРАКИ
 • Повторно љубов - Aşk yeniden (2015)

  сабота
  image
  Зејнеп је млада девојка која живи среќно са својим оцем и тетком. Кад се заљуби по први пут, одлучује да следи своје срце, не размишљајуќи о последицама. Напушта...
 • Ридицулоуснесс (2011)

  сабота
  image
  Водитељ емисије "Ридицулоуснесс", Роб Дирдек, проналази најсмешније аматерске видео снимке на интернету и од њих прави занимљиве и смешне емисије за сва времена....
 • Бибин свијет (2006)

  сабота
  image
  Мали дуќан на крају града мјесто је гдје благајница Биба Фрук и њени колеге Ѓурѓа, Владо, Миливој и пословоѓа Пишкориќ марљиво раде и труде се обавити посао...
 • Духови (2021)

  сабота
  image
  A young couple's dreams come true when they inherit a beautiful country house, only to find it's both falling apart and inhabited by many of the deceased previous...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.