Необичне појаве на небу, тајанствени нестанци, чудна биќа и извјештаји о сусретима с НЛО-има - све вас то очекује у документарном серијалу "Тхе Унеxплаинед Филес". Сваки од ових бизарних догаѓаја поткријепљен је доказима и изјавама свједока.
Од посјета изванземаљаца и НЛО-а, преко дивова који су ходали земљом па све до прича о егзорцизму, овај драматично-документарни серијал слиједи изванре­дне приче о невјеројатним стварима и догаѓајима, представља нам људе који су их открили и истражује неке необјашњиве доказе.
"Неразјашњени досјеи" прате теме из цијелога свијета, разјашњавају невјеројатне сусрете и виѓења, уз судјеловање и исказе очевидаца те драматичне реконструкције самих догаѓања. Сав материјал поткријепљен је најновијим откриќима природних знаности и архивским доказима. Могу ли се Неразјашњени досјеи једном заувијек ријешити?

Беше на каналите:

Travel Channel  Discovery Science  Discovery Channel  

Препораки
  • Живи Мртовци (2010)

    image
    Заменик шерифа Рик Грајмс се буди из коме и затиче свој свет у рушевинама. Сада мора да предводи групу преживелих како би остали живи.
  • Мицкеy Моусе Цлубхоусе (2006)

    image
    Интерактивна серија у којој се сусреќете са познатим ликовима Мицкеy Моусе екипе. Замишљена као едукацијски програм у којем се млади гледатељ сам потиче на...
  • Изгубени (2004)

    image
    Од 324 патници на летот 815 само седумдесет преживуваат по падот на авионот. Распоредени се на три локации на таинствен остров во Јужниот Пацифик. Ние одблиску ќе...
  • Пингвините од Мадагаскар (2008)

    image
    Во серијата настапуваат пингвините од филмот Мадагаскар, а главниот лик е: Капетанот, кој ја предводи пингвинската војска, воедно им помага на своите војници да...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.