рејтинг: 7.1/10
Оценка на корисникот: 9.43/10
(14 гласови)

Противниците мачка и глувче се враќаат со своите стари будалаштини. Следете ги Том и Џери додека истражуваат фантастични нови места, вклучувајќи ја колибата на вештерката и лабораторијата на еден луд научник.
Познатите противници мачка и глушец се враќаат во „Шоуто на Том и Џери“, нов поглед на класичната серија. Задржувајќи ги изгледот, ликовите и чувствителноста на оригиналната серија, сосема новата серија со свежи бои и објектив во висока дефиниција ни ги прикажува авантурите и бескрајните битки што ги направија Том и Џери, едни од омилените ликови во историјата. Со два 11-минутни кратки дела, секоја епизода ќе ни ги прикаже мачорот Том и глушецот Џери како се спротивставуваат меѓусебно во традиционалната сценографија од предградијата, како и дополнителни приказни каде што ривалството се одвива во пофантастични светови, како што се еден средновековен замок, па дури и во лабораторијата на еден луд научник.

Се прикажува на каналите:

Boomerang  SUPER RTL  

Беше на каналите:

Cartoon Network  ALSAT-M  

Следна епизода:

Утре
06:00
Шоуто на Том и Џери 3, Еп. 65
Утре
06:05
Шоуто на Том и Џери 3, Еп. 72
Утре
06:10
Шоуто на Том и Џери 3, Еп. 73
Утре
06:25
Шоуто на Том и Џери 3, Еп. 74
Утре
06:35
Шоуто на Том и Џери 3, Еп. 76
Утре
06:40
Шоуто на Том и Џери 3, Еп. 77
Утре
16:00
Шоуто на Том и Џери 3, Еп. 69
Утре
16:05
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 1
Утре
16:10
Том & Јеррy схоw 4, Еп. 2
Утре
16:25
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 3
Утре
16:30
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 4
Утре
16:40
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 5
четврток
06:00
Шоуто на Том и Џери 3, Еп. 69
четврток
06:05
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 1
четврток
06:10
Том & Јеррy схоw 4, Еп. 2
четврток
06:25
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 3
четврток
06:35
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 4
четврток
06:40
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 5
четврток
10:30
Шоуто на Том и Џери
четврток
10:55
Шоуто на Том и Џери
четврток
11:25
Шоуто на Том и Џери
четврток
11:50
Шоуто на Том и Џери
четврток
12:25
Шоуто на Том и Џери
четврток
16:00
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 6
четврток
16:05
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 7
четврток
16:10
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 8
четврток
16:25
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 9
четврток
16:30
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 10
четврток
16:40
Том & Јеррy схоw 4, Еп. 11
петок
06:00
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 6
петок
06:05
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 7
петок
06:10
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 8
петок
06:25
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 9
петок
06:35
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 10
петок
06:40
Том & Јеррy схоw 4, Еп. 11
петок
16:00
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 12
петок
16:05
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 13
петок
16:10
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 14
петок
16:25
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 15
петок
16:30
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 16
петок
16:40
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 17
сабота
06:00
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 12
сабота
06:05
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 13
сабота
06:10
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 14
сабота
06:25
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 15
сабота
06:35
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 16
сабота
06:40
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 17
сабота
11:25
Шоуто на Том и Џери
сабота
18:35
Том и Јеррy Схоw 2, Еп. 22
сабота
18:45
Том и Јеррy Схоw 2, Еп. 16
недела
06:00
Том и Јеррy схоw 3, Еп. 24
недела
06:05
Шоуто на Том и Џери 3, Еп. 27
недела
06:10
Шоуто на Том и Џери 3, Еп. 30
недела
06:25
Шоуто на Том и Џери 3, Еп. 34
недела
06:35
Шоуто на Том и Џери 3, Еп. 40
недела
06:40
Шоуто на Том и Џери 3, Еп. 33
недела
11:30
Шоуто на Том и Џери
11.12.22
17:00
Том и Јеррy Схоw 3, Еп. 7
11.12.22
17:05
Том и Јеррy Схоw 3, Еп. 8
11.12.22
17:10
Том и Јеррy Схоw 3, Еп. 9
11.12.22
17:25
Том и Јеррy Схоw 3, Еп. 18
11.12.22
17:35
Том и Јеррy Схоw 3, Еп. 14
11.12.22
17:40
Том и Јеррy схоw 1, Еп. 2
11.12.22
18:00
Том и Јеррy Схоw 3, Еп. 16
11.12.22
18:05
Том и Јеррy Схоw 3, Еп. 13
11.12.22
18:10
Том и Јеррy Схоw 3, Еп. 19
11.12.22
18:25
Том и Јеррy схоw 3, Еп. 22
11.12.22
18:35
Том и Јеррy схоw 3, Еп. 23
11.12.22
18:40
Том и Јеррy схоw 1, Еп. 3
12.12.22
06:00
Шоуто на Том и Џери 3, Еп. 35
12.12.22
06:05
Шоуто на Том и Џери 3, Еп. 37
12.12.22
06:10
Шоуто на Том и Џери 3, Еп. 36
12.12.22
06:25
Шоуто на Том и Џери 3, Еп. 41
12.12.22
06:35
Шоуто на Том и Џери 3, Еп. 38
12.12.22
06:40
Шоуто на Том и Џери 3, Еп. 42
12.12.22
16:00
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 18
12.12.22
16:05
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 19
12.12.22
16:10
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 20
12.12.22
16:25
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 21
12.12.22
16:30
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 22
12.12.22
16:40
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 23
13.12.22
06:00
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 18
13.12.22
06:05
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 19
13.12.22
06:10
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 20
13.12.22
06:25
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 21
13.12.22
06:35
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 22
13.12.22
06:40
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 23
13.12.22
16:00
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 24
13.12.22
16:05
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 25
13.12.22
16:10
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 26
13.12.22
16:25
Шоуто на Том и Џери 4, Еп. 27
13.12.22
16:35
Шоуто на Том и Џери 4, Еп. 28
13.12.22
16:40
Шоуто на Том и Џери 4, Еп. 29
14.12.22
06:00
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 24
14.12.22
06:05
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 25
14.12.22
06:10
Том & Јеррy Схоw 4, Еп. 26
14.12.22
06:25
Шоуто на Том и Џери 4, Еп. 27
14.12.22
06:35
Шоуто на Том и Џери 4, Еп. 28
14.12.22
06:40
Шоуто на Том и Џери 4, Еп. 29
14.12.22
16:00
Шоуто на Том и Џери 4, Еп. 30
ПРЕПОРАКИ
 • Радознали Џорџ (2006)

  image
  Штааааааа? Мајмун неваљалац? Али немојте одмах да помишљате на најгоре! Џорџ, поред тога што сјајно забавља све чланове своје породице, има и много корисних...
 • Магичниот летен камп (2018)

  image
  Најдобрите пријатели Оскар и Ешка мораат да ја соберат сета сила за да се справат со мистериите и чудата на магичниот камп. Магичниот летен камп е најдобрата...
 • Пустоловине са браќом Крет (2010)

  image
  Придружите це авантурама Криса и Мартина Крета док се сусреќу са невероватним дивљим животињама, комбинујуќи научно образовање са забавом и авантуром, путујуќи до...
 • Пингвините од Мадагаскар (2008)

  image
  Во серијата настапуваат пингвините од филмот Мадагаскар, а главниот лик е: Капетанот, кој ја предводи пингвинската војска, воедно им помага на своите војници да...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.