Ова провокативна и духовита серија залази иза кулиса телевизијског схоw програма и разоткрива политику, низ осебујних ликова и узбудљивих ситуација тијеком продукције водеќе серије у великој телевизијској куќи.
Сценарист и продуцент, добитник Еммyја, Аарон Соркин и познати редатељ Тхомас Сцхламме (Западно крило) у серији "Студио 60 он тхе Сунсет Стрип" обраѓују интригантан, ријетко приказиван свијет комерцијалне телевизије. У серији се појављује низ познатих глумачких имена, као што су Маттхеw Перрy, Аманда Пеет и др.
Када извршни продуцент дугогодишњег касновечерњег забавног схоwа прекине емитирање програма уживо, телевизијска индустрија и гледатељи су згрожени и шокирани. Но у збрку се умијеша проницљива самоувјерена уредница Јордан МцДеере (Аманда Пеет) која поновно запосли бриљантан, али непредвидљив сценаристичко-продуцентски тим који је прије више година напустио схоw у контроверзном озрачју.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.