Najgledanija informativna emisija HRT-a s pregršt najnovijih vijesti iz zemlja i svijeta, reportaža, javljanja uživo, intervjua, sporta, vremena...

Emitira se na kanalima:

HTV1  HTV4  

Следна епизода:

вторник
05:08
Дневник 2 ®
денес
12:00
Дневник 1
денес
12:00
Дневник 1
денес
19:00
Дневник 2
денес
19:00
Дневник 2
денес
22:50
Дневник 3
денес
02:00
Дневник 3
денес
02:05
Дневник 3 ®
денес
05:09
Дневник 2 ®
sutra
12:00
Дневник 1
sutra
12:00
Дневник 1
sutra
19:00
Дневник 2
sutra
19:00
Дневник 2
sutra
22:49
Дневник 3
sutra
02:00
Дневник 3
sutra
02:32
Дневник 3 ®
sutra
05:06
Дневник 2 ®
четврток
12:00
Дневник 1
четврток
12:00
Дневник 1
четврток
19:00
Дневник 2
четврток
19:00
Дневник 2
четврток
22:49
Дневник 3
петок
02:00
Дневник 3
петок
02:35
Дневник 3 ®
петок
05:09
Дневник 2 ®
петок
12:00
Дневник 1
петок
12:00
Дневник 1
петок
19:00
Дневник 2
петок
19:00
Дневник 2
петок
22:00
Дневник 3
сабота
02:00
Дневник 3
сабота
02:19
Дневник 3 ®
сабота
05:49
Дневник 2 ®
сабота
06:10
Дневник 2 ®
сабота
12:00
Дневник 1
сабота
12:00
Дневник 1
сабота
19:00
Дневник 2
сабота
19:00
Дневник 2
сабота
23:05
Дневник 3
недела
02:00
Дневник 3
недела
03:01
Дневник 3
недела
05:32
Дневник 2
недела
06:10
Дневник 2
31.5.20
12:00
Дневник 1
31.5.20
12:00
Дневник 1
31.5.20
19:00
Дневник 2
31.5.20
22:30
Дневник 3
01.6.20
02:00
Дневник 3
01.6.20
02:21
Дневник 3
01.6.20
05:24
Дневник 2
01.6.20
06:10
Дневник 2
01.6.20
12:00
Дневник 1
01.6.20
12:00
Дневник 1
01.6.20
19:00
Дневник 2
01.6.20
19:00
Дневник 2
01.6.20
22:50
Дневник 3
02.6.20
01:50
Дневник 3
02.6.20
02:00
Дневник 3
02.6.20
05:10
Дневник 2
02.6.20
12:00
Дневник 1
02.6.20
12:00
Дневник 1
02.6.20
19:00
Дневник 2
02.6.20
19:00
Дневник 2
02.6.20
22:50
Дневник 3
03.6.20
01:50
Дневник 3
03.6.20
02:00
Дневник 3
03.6.20
05:10
Дневник 2
03.6.20
12:00
Дневник 1
03.6.20
12:00
Дневник 1
03.6.20
19:00
Дневник 2
03.6.20
19:00
Дневник 2
03.6.20
22:50
Дневник 3
04.6.20
01:50
Дневник 3
04.6.20
02:00
Дневник 3
04.6.20
05:10
Дневник 2
04.6.20
12:00
Дневник 1
04.6.20
12:00
Дневник 1
04.6.20
19:00
Дневник 2
04.6.20
19:00
Дневник 2
04.6.20
22:50
Дневник 3
05.6.20
01:50
Дневник 3
05.6.20
02:00
Дневник 3
05.6.20
05:11
Дневник 2
05.6.20
12:00
Дневник 1
05.6.20
12:00
Дневник 1
05.6.20
19:00
Дневник 2
05.6.20
19:00
Дневник 2
06.6.20
00:00
Дневник 3
06.6.20
02:00
Дневник 3
06.6.20
02:08
Дневник 3
06.6.20
05:09
Дневник 2
06.6.20
06:10
Дневник 2
06.6.20
12:00
Дневник 1
06.6.20
12:00
Дневник 1
06.6.20
19:00
Дневник 2
06.6.20
19:00
Дневник 2
07.6.20
00:05
Дневник 3
07.6.20
02:00
Дневник 3
07.6.20
02:06
Дневник 3
07.6.20
05:43
Дневник 2
ПРЕПОРАКИ
 • Божји оклоп (1986)

  вторник
  image
  Božji oklop je jedan od najvećih komercijalnih uspeha Džekija Čena u zlatnom dobu njegove karijere u osamdesetima. Nastao je u hongkonško-jugoslovenskoj...
 • Голем грабеж (2009)

  вторник
  image
  Група полицајци во фирма за безбеден транспорт со блиндирано возило ги ризикуваат животите кога почнуваат грабеж против сопствената компанија. Вооружени со...
 • Дафне и Велма (2018)

  денес
  image
  Две онлајн пријателки се здружуваат кога Дафни се префрла во средното училиште на Велма. И двете девојки сакаат да решаваат мистерии, па кога почнуваат да...
 • V8 2 - Revenge of the Nitros (2015)

  денес
  image
  A group of friends got into a big trouble and they will try to do anything to get away with it.
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: polica privatnosti.