Путујуќи кроз вријеме, пријатељи и њихов робот из прве руке свједоче причама који су обликовале свијет!
Популарна анимирана серија “Суперкњига” доноси дјеци безвремене догаѓаје у библијским авантурама дјеце и њиховог робота, у којима дјеца пред малим екранима на узбудљив начин уче о важним животним лекцијама и истинама. Скатебоардер Лука, који воли видеоигрице и свирати гитару у свом бенду, његова школска пријатељица Ела, која воли ногомет и атлетику, те њихов робот Гизмо, којег је изумио Цхрисов тата и који чува дјецу док они пролазе кроз тајанствени портал, путују кроз вријеме и сусреќу људе и мјеста из библијских времена, у свијету у којем се Бог обраќа људима.

Беше на каналите:

Klan Plus  RTL  RTL Kockica  

ПРЕПОРАКИ
 • Leo the Wildlife Ranger (2015)

  денес
  image
  Join Leo and friends as they go on exciting adventures around the world and explore exotic locations and learn fun facts about animals and nature!
 • Острво Пафина (2015)

  денес
  image
  На једном прелепом острву сестра и брат са својим пријатељима животињама решавају свакодневне предшколске изазове и помажу у свакој невољи.
 • Care Bears: Welcome to Care-a-Lot (2012)

  денес
  image
  The Care Bears try to help kids and have fun in Care-a-Lot, but must contend with the antics of the mischievous Beastly and the young Beasties.
 • Мартин Морнинг (2003)

  денес
  image
  Martin Morning who wakes up every morning at 7:30a.m and turns into a different type of character - from a robot, to a millionaire, to a wizard, to a superhero.
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.