Да се борити против криминала није лако, знају многи позитивци. Једна од њих је и Свемогуќа Ким. Тинејџерица која уз обитељ и школу највише времена проводи у лову на криминалце. У њезиним потхватима помаже јој неспретни пријатељ Рон Стоппабле и његов љубимац, штакор без длаке Руфус. Кроз цијели анимирани серијал можемо пратити како се Рон и Ким заљубљују, па тако од најбољих пријатеља на почетку на крају заврше као цура и дечко.
Тема ове анимиране серије је ионако турбулентан живот тинејџера који се труде уравнотежити живот хероја и просјечних средњошколаца. Но заједно као тим успијевају покорити главне негативце који покушавају освојити свијет. Понекад је то ипак мање успјешно, када им се на путу наѓу зликовци које раде за најподмуклије.
Креатори ове успјешне серије Марк МцЦоркле и Боб Сцхоолеy ову су серију осмислили док су се возили дизалом уз реченицу „Свемогуќа Ким може све, али Рон Стоппабле баш и не!“

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.