poster

Tina and Bobby

Tina and Bobby (2017)

Драма, Pоманса, Cпорт, Биографија | Обединетото Кралство
Режисер: John McKay

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.6/10

Легендарна прича о обичној девојци која се заљубила у обичног момка... Али заједно ќе имати необичан живот. Деветнаестогодишња Тина Дин (Мицхелле Кееган) удала се за Бобија Мура (Лорне МацФадyен) из љубави, не знајуќи да ќе њихов брак дефинисати историја. Тини није баш ишла улога домаќице али је зато Боби засјао као капитен фудбалског тима Енглеске. Када је Енглеска освојила Светски куп 1966. године, Боби је постао национални херој а Тина више није била домаќица, веќ јавна личност број 1. Били су "златни пар" Енглеске. Али када си познат, то има своју цену. Боби је хапшен због краѓе накита, а Тини су претили да ќе је отети. Остали су у дугу кад се Бобијева играчка каријера завршила и када му се пословни план изјаловио. Брак је почео све више да пуца и Тина се суочила са досад највеќом битком... Да сачува свој брак.

Препораки
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • Момците од Медисон (2007)

    image
    Сместен во 60-тите во Њујорк, „Момците од Медисон“ ја истражуваат гламурозната и од его движената „златна епоха“ на рекламите, каде што секој продава нешто и...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.