Каткад су различите особе најбољи партнери. Припремите се за напету и динамичну серију ‘Гас до даске’ снимљеној према успјешној филмској франшизи о два наоко неспојива полицијска партнера, брзом на језику и неконвенционалном детективу ЛАПД-ја и сталоженом детективу из Хонг Конга који увијек поступа према правилима. ‘Гас до даске' почиње кад суздржани и часни детектив Лее (Јон Фоо) који је уједно и врсни познаватељ борилачких вјештина стигне у Лос Ангелес истражити краѓу кинеских предмета и наводно убојство своје сестре Ким (Јессика Ван). Уз партнера, дрског детектива Цартера (Јустин Хирес), младог полицајца који више воли радити сам и играти по властитим правилима, Лее открива да је Ким итекако жива те напредује у хијерархији кинеске злочиначке организације познате као Qуантоу. Иако своју шефицу капетаницу Линдсаy Цоле (Wендие Малицк) Цартер често излуѓује, она зна да је он сјајан детектив који постиже резултате те присиљава Цартера и Лееја на сурадњу. Помаже им наредница Диди Диаз (Аимее Гарциа), Цартерова пријатељица и бивша партнерица који се не устручава укорити га кад то заслужује, а потајно им као доушник помаже и Цартеров роѓак Гералд (Паге Кеннедy), ситни криминалац који се дружи с опаком екипом. Чак и кад доѓе до судара култура и особности, Цартер и Лее не могу пореќи да су изврстан тим.
Ову серију темељену на истоименом играном филму чини мултикултурална и свјежа глумачка екипа, а обилује филмским акцијским сценама, напетим подвизима и хумором. Серија је 2016. године номинирана за престижну награду Еммy у категорији кореографије каскадерских сцена.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.