poster

Бакстер

BAXTER (2010)

Комедија | Канада
Режисер: Steve Wright

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.0/10

Баxтер је динамична серија за младе, с обиљем глазбе, плеса и хумора. Својеврстан је то спој серија Глее и Фаме! Серија прати Баxтера МцНаба и његове пријатеље на њиховом путовању у јединственом, узбудљивом свијету умјетничке школе Нортхерн Стар. У школи у којој ученици раде све не би ли се истакнули, стрес који пролазе због теста из математике није ништа у успоредби с плесном соло изведбом, глазбеним рециталом, монологом или... ма, схватили сте. Иако његов стил опхоѓења неки професори не воле, Баxтер зна да су добри пријатељи кључ преживљавања и да је школа Нортхерн Стар сјајно мјесто.
Серија је снимана у Торонту.

ГЛАВНИ ЛИКОВИ

БАXТЕР МЦНАБ средишњи је лик, воѓа скупине, душа ове серије и водич кроз догаѓаје у умјетничкој школи Нортхерн Стар.

ЕММА РУБY је прелијепа глумица прекраснога гласа, врло енергична, себе сматра особом која успјешно рјешава проблеме (неки би рекли да се превише мијеша у туѓе ствари) те има јаку особност која се савршено слаже с оном њезина најбољег пријатеља - Баxтера.

ТАССИЕ СYМОНС је слатка, талентирана и лијепа. Напустила је свој дом у Саскатцхеwану како би похаѓала Нортхерн Стар. Тассие се каткад чини да јој је то превише, будуќи да је ова школа сасвим друкчија од свега што је досад искусила, но она је храбра.

МАРЦУС ЦРОМБИЕ - помпозан, али с покриќем, Марцус је прави дар за казалиште. Своје интересе врло озбиљно схваќа (као и то што је јако привлачан Тассие) па је ривалство измеѓу њега и ноншалантног Баxтера природно.

ДЕВЕН ПХИЛЛИП - хип-хопер у души, Девен се покушава прилагодити покретима модерног плеса и балета, будуќи да му је плес најважнији предмет. Девон воли показати своје плесно умијеќе кад год се за то укаже прилика.

ЈЕННА ЈАЦОВИТЦХ не либи се промовирати саму себе, но зашто и би кад је она главна звијезда схоwа "Моја цура је изванземаљка". Јенна живи у свом свијету у којем је она главна и једина важна. Она је звијезда.

ЈАЦК ЦОРМАН "ШАКАЛ" - филмаш који жели бити сљедеќи Стевен Спиелберг. Увијек има некакав план за најкраќи могуќи пут до успјеха и врло се брзо спетља са сваким тко је вољан слушати га.

Г. ЦЕЦИЛ КИНГФИЕЛД влада школом Нортхерн Стар у правој феудалној манири. Он није равнатељ, али као да јест. Добро познаје Баxтера и зна његову тајну - славнога оца.

Препораки
  • Државни посао (2012)

    image
    Окосница емисије су сатирични разговори измеѓу тројице актера, коментари који подсеќају на "Станд Уп" форму. У питању су кратки, духовити коментари и опаске на...
  • Телевизиски работи (2006)

    image
    Лиз Лемон е главна сценаристка на едно вечерно хумористично шоу. Таа уживала во својата работа до моментот кога нејзиниот нов шеф, дрскиот Џек Донахи, не наметнал...
  • Јунаци нашег доба (2019)

    image
    Главни јунак серије је Велимир Чичановиќ, звани Чичко, некада љубимац девојака, оженио се на 4. години факултета, па студирао још 5 година, изгубио самопоуздање,...
  • Неки бољи људи (2020)

    image
    „Неки бољи људи” породична је серија чије главне јунаке представљају чланови породице Урошевиќ и Граовац. Три генерације под једним кровом, у комшијским становима...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.