Серија почиње тако што су Ники и Јохн принуѓени повуќи се због озљеда и Данијеловог недавног повлачења из ринга. Ова документарна серија прати односе ових парова које чине особе које се меѓусобно веома разликују, а то су ексцентричне хрвачке супер звијезде , док се Бри својски труди да негује не само Ники, веќ и Јохна и Данијела све док не оздраве, и све то у настојању да они остану и ментално здрави. Ники је недавно била на операцији врата, Бри се повукла из „Хрвачке маније“, Данијел се коначно повукао из WWЕ, а Јохн постаје све познатији у Холлywооду. Њихови ќе обожаватељи добити ексклузивну прилику да провире у простор у коме се ове четири динамичне индивидуе боре да успоставе равнотежу измеѓу реалног живота и припреме за неизвјесну будуќност која је пред њима.

Серију Тотал Беллас продуцирао је WWЕ и Буним/Мурраy Продуцтионс. Гил Голдсцхеин, Јефф Јенкинс и Русселл Јаy су извршни продуценти за компанију Буним/Мурраy Продуцтионс. Кевин Дунн је извршни продуцент за компанију WWЕ. Никки Белла и Брие Белла су такоѓер извршне продуцентице серије.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.