Животна сила наше планете слави снагу еволуције, истражује силе које су обликовале живот на нашој планети у свој његовој величанствености.
Ова фантастична серија представља фузију жанрова измеѓу природне историје и модерног научног документарца. Повешќемо гледаоце у шест необичних светова унутар светова, у којима се чини као да је природа бацила кроз прозор књигу са правилима. Откривамо магију еволуције и сила природе, које су скупа обликовале ексцентричне животиње, ексцентричне животне стилове и ексцентричне обрасце понашања. Свако место има јединствену историју и комплет јединствених актера.
Свака епизода прати једну причу, истражује неке од драма које живот инсценира. Истовремено, тка драму еволуције, која је животиње учинила толико јединственим, чудним и предивним. Иако је сасвим чврсто смештена у садашњем времену, свака епизода скаче кроз време и открива нам геолошке и еволутивне силе које су резултирале разноврсним створењима. Неки мотиви и теме ќе се кроз серију понављати, али сваки кроз призму појединачних микросветова и феномена.

Беше на каналите:

EXP Natyra  

Препораки
  • Dokumentar T7

    image
  • Geo 360 (1999)

    image
  • Да сам ја неко

    image
    Ауторска емисија Раде Ѓуриќ поручује нам да смо сми ми “неко” и представља људе који могу послужити као инспирација свима, чије приче ќе их подстаќи на размишљање...
  • Еко перспективе

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.