Викендом у 14:30 - Како се постаје фолк звезда у Србији? У домаќој серији пратимо успон младе музичке наде, од сеоске девојчице до прелепе певачице, звезде сплавова коју ќе живот водити трновитим стазама успеха. На том путу суочиќе се са изазовима великог града, сплеткама, људима који желе да зараде на њеном таленту.
Главна јунакиња је једанаестогодишња Звездана, која је веќ позната у свом крају и на Ибарској магистрали као дете анѓеоског гласа. Док она пева, одрасли плачу. Тога су свесни сви, па и њени родитељи, нарочито отац, који се лишава свега како би Звездани обезбедио развој каријере. Звездана дању иде у школу, ноќу пева у кафани, и то је једини начин да њена породица опстане. Све њене жеље усмерене су само ка једном циљу - да победи на републичком такмичењу за први глас Србије. То је њена шанса да уѓе у свет естраде о којем сања.
Главну улога је поверена младој Катарини Богиќевиќ која је била финалисткиња музичког серијала „Ја имам таленат у сезони 2010-2011.
Сценарио и режија: Душан МилиќУлоге: Катарина Богиќевиќ (мала Звездана), Миљана Гавриловиќ (велика Звездана), Борис Исаковиќ, Наташа Нинковиќ, Никола Којо, Наташа Тапушковиќ, Јасна Ѓуричиќ, Даница Максимовиќ, Милиќ Вукашиновиќ, Милутин Поповиќ Захар...

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.