рејтинг: 7.6/10
Оценка на корисникот: 8.5/10
(2 гласови)

Двојица хрватских емиграната, један економски, а други политички, деведесетих одлазе у домовину, жељни љубави, обитељског живота и свога родног краја. Но, ствари ќе се закомплицирати, јер економски емигрант, да би добио њемачку мировину, прогласи себе мртвим, па мора путовати жив у мртвачком ковчегу. Ни повратак политичког емигранта такоѓер не иде глатко, јер њега још увијек гони остаријели агент УДБЕ којем би то требало бити задње убојство, па ќе онда и он у мировину.
Невољама као да нема краја кад економски емигрант, службено мртав, постаје метом трговаца органима који су његово здраво срце продали једном богатом, али тешко болесном Нијемцу. Двојица пријатеља путују њемачким аутоцестама помажуќи један другом од људи који их прогоне. Но најтеже их чека у домовини, гдје умјесто среќе и мирнога живота двојицу емиграната дочекује психоза рата који је веќ почео.

Беше на каналите:

HTV1  

Препораки
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Телевизиски работи (2006)

    image
    Лиз Лемон е главна сценаристка на едно вечерно хумористично шоу. Таа уживала во својата работа до моментот кога нејзиниот нов шеф, дрскиот Џек Донахи, не наметнал...
  • Државни посао (2012)

    image
    Окосница емисије су сатирични разговори измеѓу тројице актера, коментари који подсеќају на "Станд Уп" форму. У питању су кратки, духовити коментари и опаске на...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.