“Бијесни пси” је црна крими комедија препуна неочекивних и шокантних обрата, а која у центар радње ставља питање пријатељства и повјерења петорице пријатељау свијету препуном себичности и отуѓења.
Прошло је пуно времена откад су стари пријатељи Гус, Цоби, Леx и Јоел били скупа. Најбољи пријатељи још од дјетињства заједно долазе на Белизе како би се нашли с петим чланом дружине, Милом, и прославили његово рано умировљење. Није прошло пуно времена откад су се срели у тој предивној латиноамеричкој држави до кад су схватили колико су због турбулентних животних путева и каријера постали различити људи и удаљили се једни од других. Гус, Цоби, Леx и Јоел покушавају један пред другим сакрити колико су се помирили с досадним животима средњег сталежа док у исто вријеме пропитују своје успјехе у успоредби с великим богатством које је Мило стекао. Меѓусобна неповјерљивост натјерала их је да озбиљно посумњају и у поријекло Милове раскоши и таман кад се почели отварати један према другом стигло је шокантно изненаѓење у облику маленог убојице с мачјом маском. Након Миловог убојства четири пријатеља наѓу се потпуно изгубљени и увучени у комплицирану мрежу меѓусобних обрачуна у којој се не зна тко су веќи негативци – ЦИА, кријумчари дрогом, тајне глобалне силе… Схваќају како је једини начн да се извуку из проблема да поново почну вјеровати и ослањати се један на другог.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.