Троје цимера - вампир, вукодлак и дух покушавају ускладити своје проблеме са животом меѓу људима... Бити човјек: нитко не тврди да је то лако. Али за троје цимера у двадесетима – који су случајно вампир, вукодлак и дух – је ли то уопќе могуќе? На тренутке страшна, духовита и романтична, серија "Попут људи" истражује што значи бити човјек с гледишта ових аутсајдера.
Јесте ли икад чули да вукодлак, вампир и дух живе заједно? За Георгеа, Митцхелла и Анние то није шала, то је њихов живот… или у овоме случају загробни живот. Натприродни тројац дијели унајмљену куќу и очајнички покушава ускладити своје паранормалне проблеме с изазовом живљења попут људи.
Све троје, меѓутим, имају текуќих проблема. Митцхелл је, могло би се реќи, под највеќим притиском: његов први и главни изазов јест његова борба са жељом да се храни (која сличи борби с овисношќу о дроги). Његов други изазов наставља се изравно на први, а то је необуздана нова вампирица Лаурен коју је недавно створио напавши је и попивши јој крв за вријеме авантуре за једну ноќ када није могао одољети искушењу да се нахрани. Треќи изазов растуќи је притисак бристолске вампирске заједнице предвоѓене Wиллиамом Херрицком (вампиром који је "уновачио" Митцхелла за вријеме 1. свјетског рата). Херрицк гаји амбиције да буде воѓа глобалне вампирске превласти те је помно радио на томе да потајно увуче вампире меѓу људску елиту – он је сам високо рангирани полицијски часник. Сада је почео новачити људе на цијењеним положајима и с добрим каријерама (попут локалних владиних дужносника, одвјетника и архитеката). Прије него што се одрекао пијења крви, Митцхелла су многи у вампирској заједници сматрали херојском фигуром због чега Херрицк у њему види вриједног савезника којег се неќе тако лако одреќи, али и потенцијалног супарника.
У треќој сезони затјечемо наше натприродне јунаке у бијегу из њихова дома у Бристолу након што дух Анние (Ленора Црицхлоw) бива увучена у чистилиште, а вампир Митцхелл (Аидан Турнер) почини дивљачки покољ у влаку убивши преко тридесет људи у једноме вагону. Преселивши се у градиќ у Wалесу, пријатељи покушавају повратити разум и мир надајуќи се да ќе се сабрати у унајмљеноме пансиону гдје могу поновно покушати бити попут људи. Све се чинило тако лако, али ствари се још више закомплицирају за четворо пријатеља.
Вукодлаци Георге (Русселл Товеy) и Нина (Синеад Кеенан) чекају дијете након што су се за вријеме једне преобразбе неочекивано парили. Хоќе ли бити нормално или звијер? Након што избави Анние из чистилишта, Митцхелл с њоме започиње везу која се чини осуѓеном на пропаст, посебно због његове мрачне тајне "покоља у тунелу влака". Мучи га и пророчанство да ќе га убити вукодлак јер је спасио Анние па када два нова вукодлака стигну у град, ствари се уистину почињу захуктавати, поготово кад се појави Митцхеллов противник Херрицк (Јасон Wаткинс) за којега су сви мислили да га је убио вукодлак.

Беше на каналите:

RTRS  AXN  

Препораки
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • На паранормалном задатку (2017)

    image
    Комедија о партнерству две супротне личности - циничног скептика и генијалног "правог верника" у паранормално - који добијају задатак да истражују необјашњене...
  • Мистерија породице Хантер (2017)

    image
    Кад г. и гѓа Хантер нестану, њихово петоро усвојене деце морају да реше мистерију док се труде да ситуација изгледа као да је све у реду.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.