У серији Роѓени одвјетник у главним улогама наступају Роб Лоwе (Паркс анд Рецреатион, Западно крило) и Фред Саваге (Тхе Wондер Yеарс) као два брата од којих је један глумац жељан свјетла позорнице с главном улогом популарног одвјетника у најпопуларнијој ТВ серији, а други је прави одвјетник који живи у малом граду и који тек треба открити свјетла позорнице.
Деан Сандерсон млаѓи (Лоwе) осам је година имао главну улогу у одвјетничкој драмској серији Роѓени одвјетник. Кад се серија престане снимати, одлучи се вратити у свој родни град Боисе у Идаху у којем се његов брат Стеwарт (Саваге) спрема преузети обитељску одвјетничку твртку.
Без обзира на то што нема диплому правног факултета, нема одвјетничку лиценцију, ни икаквог искуства у правој судници, Деанова каризма и природни талент за драматизирање увјери га како он такоѓер има вриједности које могу позитивно придонијети пословању одвјетничке твртке. Или, како Деан то објашњава: „Замислите да сједите у ресторану и гост за столом до вашег је Ноах Wyле (др. Јохн Цартер у серији Хитна служба). Доживите ли срчани удар, мислите да вам Ноах Wyле не би прискочио у помоќ?“
Ускоро се Деан увуче у сваки аспект Стеwартова живота, како у судници тако и у приватном животу, што бескрајно забавља Стеwартову супругу Деббие (Марy Елизабетх Еллис, Увијек је сунчано у Пхиладелпхији), њихово двоје дјеце, петнаестогодишњу Лиззие и тринаестогодишњака Етхана, као и њихова оца и власника одвјетничке твртке Деана Сандерсона старијег (Wиллиам Деване, 24: Нови дан) и озбиљну конзултантицу Цлаире (Наталие Моралес, Паркс анд Рецреатион), жену коју је тешко импресионирати и која је потпуно имуна на Деанову популарност.
Деан и Стеwарт не слажу се готово ни у чему, али кад се престану меѓусобно сваѓати и заједно стану пред суца, постају непобједив тим. Роѓени одвјетник је прича о двојици браќе који су одабрали различите животне путове, али се поновно сусреќу на неки чудан начин, због праведности.

Беше на каналите:

STAR  PRO 7  

Препораки
  • Мркомир л (2021)

    image
    Провјерена ауторска и извоѓачка екипа на челу са Сњежаном Трибусон, Игором Шерегијем и Алдом Тардоззијем те глумцима Гораном Навојцем, Ецијиом Ојданиќ, Озреном...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.