Седамдесетпетогодишњи Јиммy Притцхард (гостујуќа улога Пхилип Бакер Халл, Модерна обитељ, Магнолиа) сјена је човјека какав је некад био. Пијанац, женскар и отац којем је посао увијек био важнији од обитељи, Притцхард је био присиљен дати отказ у уреду шерифа у Лос Ангелесу због случаја корупције старог 15 година. Данас, 15 година послије, убијен је кад случајно набаса на провалу у стан својег сина и агента ФБИ-а Дувала Притцхарда (Тим ДеКаy, Злочинци у одијелима). Али смрт је за Јиммyја врло кратка јер га у живот врате технолошки генијалци, мултимилијунаши, близанци Марy Гоодwин (Дилсхад Вадсариа, Освета) и њезин брат Отто (Адхир Калyан, Школа за парове), оснивачи друштвене мреже која је освојила свијет.
Ускришен као млаѓа и боља верзија самог себе, с физичким способностима о којима није могао ни сањати, реанимирани Притцхард (Роб Казинскy, Окус крви) добио је другу прилику за живот. Како ќе је искористити? Хоќе ли покушати исправити штету коју је нанио својој обитељи? Хоќе ли прихватити своју нову сврху или ќе поклекнути пред старим искушењима?

Беше на каналите:

STAR Crime  STAR Movies  

Препораки
  • Живи Мртовци (2010)

    image
    Заменик шерифа Рик Грајмс се буди из коме и затиче свој свет у рушевинама. Сада мора да предводи групу преживелих како би остали живи.
  • Повратак у живот (2013)

    image
    После 19 година одлежаних у затвору због силовања и убиства своје малолетне девојке, Данијел Холден, пуштен је на слободу. Његова казна је прекинута после нових...
  • Докторка Фостер (2015)

    image
    Доктор Џема Фостер је среќно удата за граѓевинског предузетника када посумња да је супруг вара са својом асистенткињом. Одлучи да доѓе до праве истине, али током...
  • Уточиште (2008)

    image
    Уточиште је мјесто које пружа склониште абнормалним људима и животињама како би могли живјети нормалним и сигурним животом.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.