Настављамо тамо гдје је филм ''Ститцх'' стао! Лило и Ститцх морају наќи остатак Јумбиних експеримената и исправити их како би постали добри. У меѓувремену, Мр. Ганту и његов партнер Реубен се исто желе дочепати тих експеримената како би их употријебили у зле сврхе!
Симпатична дјевојчица Лило с Хаваја усвојила је необичног љубимца Ститцха - и тако је почела врло успјешна франшиза филмова и серијала ''Лило & Ститцх''. Први филм, ''Лило & Ститцх'' из 2002. године је у првом тједну приказивања био други по гледаности у Америци, са зарадом од 35 260 212 долара. Тада је на првом мјесту увјерљиво био ''Специјални извјештај'' с Томом Цруисом. 2003. године изашао је филм ''Ститцх! Тхе Мовие'' који је послужио као пилот за ову серију. ЗАНИМЉИВОСТ Овај анимирани филм један је од ријетких Диснеyевих чија се радња одвија у реалном (садашњем) времену. Меѓу осталима то су ''101 Далматинац'' из 1961., ''Спаситељи'' из 1977., ''Спаситељи из Аустралије'' из 1990. и ''Оливер и друштво'' из 1988. године.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.